Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinder af ‘Årets Lytterhit’ ved P3 Guld: Nu kan du opleve ham på NorthSide

Af Freja Dumont
Arkivfoto: NorthSide
Arkivfoto: NorthSide

Er det bare os, eller er det lidt, som om at alt hvad sanger og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen rører ved bliver til… guld? 

Under aliaset Guldimund har han i hvert fald taget musikfans i hele landet med storm – og til sommer kan du opleve ham på NorthSide.

Det afslører festivalen, som siden mandag i sidste uge tilføjer en ny artist til NS-plakaten hver dag i 9 dage.

Udsolgte koncerter i hele landet

Takket være en imponerende musikalsk originalitet og et sangskrivermæssigt håndværk er det nærmest umuligt ikke at suge hvert et ærligt ord og hver en hypnotiserende melodilinje til sig. 

Hans andet album Jeg venter i lyset fra 2023 fik topkarakter efter topkarakter af den danske anmelderstab, og med den alternative, strygerbaserede hymne ”Det kun vigtigt, hvad det er”, overraskede han alle ved at løbe med prisen for ’Årets Lytterhit’ ved P3 Guld.

Live har Guldimund også nået milepæle, de fleste danske artister nok kun tør drømme om.

Han udsolgte på rekordtid hele tre efterårskoncerter i DR Koncertsalen og to koncerter i Musikhuset Aarhus og har allerede nu udsolgt tæt på samtlige koncerter på sin forårsturné.

Sidste år forkælede han de NorthSide-fans, der var tidligt ude, da han åbnede teltscenen lørdag med en tryllebindende koncert, og til sommer får både gamle og nytilkomne Guldimund-fans igen muligheden for at opleve ham, når han indtager en af de større scener.

Del artikel

Andre læser også