Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinhandlen fylder 1 år: Weekend-vinfest hos Bichel Vine i Malling

Af Line Ingwar Karlsen

Det er de færreste, som går med drømmen om at åbne en detailforretning i de mindre landsbyer. Og endnu færre der gør det, og tilmed får succes med det.

 

En af dem, som åbnede en gammeldags vinhandel sidste år, var Bichel Vine. Det skete i Malling. I morgen fylder butikken 1 år. Vi var en del dengang, som tænkte at det var modigt, da Bichel åbnede i Malling. Typisk ser man, at butikker lukker i de mindre byer.

 

Et spørgsmål om ære

Udvalget af vine er stort og de findes i alle prisklasser. Konceptet er det samme som i Hjortshøj, men vi kan mærke at der er en større energi i butikken, netop fordi den ikke er stor, fortæller Malene Guldhammer. Bichel Vine har altid sat en ære i god betjening. Vejledning, den rigtige vel at mærke, er afgørende hos Bichel. Det gælder om at have tilfredse kunder, og det får man ikke uden en solid og kompetent vejledning. Alle ved hvad det er vi sælger, og har selv smagt det, siger en  glad vinhandler.

 

“Weekend-vinen” begynder om torsdagen her

Vi har en fest hver weekend, fortæller Malene Guldhammer, som primært er i forretningen. Folk er i højt humør, og har som regel god tid. Jeg synes at vi formår at få alle til at føle sig velkomne her. Selvom der ofte er lidt ventetid, på grund af travlhed. Vi har alle altid smagsprøver på vores vine, og det kan vores kunder godt lide, fortæller Malene Guldhammer. Ofte er der vinsmagninger. Det koster typisk 150 kroner. Her kan du smage fem vine, og hører om de vine du smager.

 

Det var et sats

Det var da også en chance at tage, fortæller vinhandleren, Lars Bo Henriksen. Men det er gået over alt forventning. Her et år efter kan vi med sikkerhed sige, at forretningen er en succes. Det er gået cirka dobbelt så godt, som det skulle, for at butikken kunne overleve. Kunderne kommer ikke “kun” fra Malling, men fra hele det sydlige Aarhus, endda helt fra Vejle, Silkeborg, Herning og rigtig mange fra Horsens. Det er nemmere at komme til Malling end Hjorthøj, hvis man bor syd for Aarhus.

 

 

Fødselsdagsfest med gode tilbud

Bichel Vine fejrer det torsdag, fredag og lørdag i denne her uge med stor vinsmagning og rigtig mange ekstraordinære tilbud, præcist som ved starten sidste år.

 

Bichel har smagsprøver på deres delikatesser. Der er øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, gin, rom  og der er 25 % på alt ost, plus smagsprøver fra Havnens Fiskehus. Her kan man blandt andet købe Multe, der er i sæson, sammen med en opskrift og naturligvis en vin der passer til. Som noget særlig har Bichel Vine lavet en lille kultbar, hvor man for en rimelig pris om fredagen kan købe et glas af særlige udvalgte kultvine.

 

Bichel Vine Malling

Stationspladsen 3
8340 Malling
Website