Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er der dømt rabat: Vinsalg til høkerpriser hos to af Aarhus’ bedste vinbarer

Af Line Ingwar Karlsen

Supermarkedsvin er kendt for at være dårlig kvalitet – og til høje priser. Derfor er der heldigvis flere og flere, som har fået øjnene op for vinhandlere, mindre garageimportører og vinbarer, hvor du kan få vin fra mindre producenter, højere kvalitet og til bedre priser. To af Aarhus’ mest velbesøgte vinbarer, Pica Pica og MasVino, har været i kælderen.

 

Først halv pris, og derefter 20% rabat

Både MasVino og Pica Pica importerer selv alle deres vine. De er primært fra Spanien, og især regionerne i Nordspanien, Catalonien, så man kan vel næsten sige, at de har et politisk twist.

 

Folkene på vinbarerne er i (jule)gavehumør og slår derfor 20% af den normale halve pris. Det betyder, at når gæsterne/kunderne vil have vinene på hylderne med hjem – og ikke drikke på vinbarerne, så er det halv pris. Udover at der er penge at spare, byder vinhandlerne også på et godt glas vin, og ikke mindst kyndig vejledning, så vi kan finde den perfekte jule- og/eller nytårsvin sammen.

 

Spændende vin, som du ikke finder andre steder

Der er biovin, naturvin, økologisk vin og konventionel vin på kortet, men fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgte af ejerne af vinbarerne. Da de startede Pica Pica for snart 3 år siden, havde de kun en enkelt vinbonde i vores portfolio med beskedne 4 produkter. Nu tæller vinkortet over 60 forskellige producenter, og der er kommet både fransk og østrigsk vin på hylderne – og i glassene.

Så er der dømt rabat: Vinsalg til høkerpriser hos to af Aarhus' bedste vinbarer

Et spørgsmål om tillid

Det stopper ikke her, og de gode folk Pica Pica og MasVino er hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere og små perler til deres vinbodegaer. For dem er mødet med vinbonden vigtigt. De har altid haft det mål, at kunne fortælle om passionen og det gode håndværk bag produktet.

 

Det er torsdag den 21. december og fredag den 22. december fra klokken 16.00 og frem til luk på begge vinbodegaer. Se mere om vinbodegaerne her:

 

Pica Pica:

 

MasVino:

 

 

Del artikel

Andre læser også