Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis sjov i vinterferien: Skattejagt, goodiebags og vilde præmier

Af Freja Dumont
Foto: Bruuns Galleri
Foto: Bruuns Galleri

Skal vinterferien ikke spenderes på varmere breddegrader ved poolen eller på snedækkede pister med ski på fødderne?

Så er der godt nyt til alle børnefamilierne, der har planer om at hygge hjemme i Aarhus. For i uge 6, 7 og 8 inviterer Bruuns Galleri til en masse fede events!

De yngste kan bl.a. se frem til at komme på MARVEL skattejagt, få en tegning af en vaskeægte Disney-tegner eller tage sin bamse til undersøgelse på bamsehospitalet.

Vind en tur til Disney Land

Vinterferien i Bruuns Galleri byder på episk skattejagt, hvor du skal finde alle de kendte figurer fra Marvel-filmen.

Skattejagten starter i Informationen på 1. sal, og herfra gælder det ellers om at finde bogstaverne og gætte det magiske Marvel ord. Blandt alle deltagerne i skattejagten findes der en vinder af en episk Marvel gave til en værdi af 599 kroner.

Alle medlemmer af Bruuns & Friends får også en lille gave i Information ved fremvisning af medlemskab. Du kan læse mere om Bruuns & Friends her

Sidst – men ikke mindst – kan hele familien vinde et unikt ophold i Disney Land Paris i det spritnye område ‘Marvel Avengers Campus’.

Her kan I slå jer sammen med Iron Man og Captain Marvel og tage på de største MARVEL-missioner, samt bruge jeres kræfter på at erobre to nye forlystelser, lære nye færdigheder fra Black Widow og Thor og meget mere.  

Deltag i konkurrencen LIGE HER ved at svare på tre spørgsmål. 

Gratis Disney-goodiebag og tegnekonkurrence

Fætter BR inviterer også til en masse sjove Disney-aktiviteter i hele vinterferien, og du kan både tegne, lege og gå på Disney-skattejagt fra den 11. til den 19. februar.

Onsdag den 15. februar kan alle interesserede få en personlig Disney-tegning, som er både tegnet og signeret af Danmarks eneste Disney tegner, Flemming Andersen.

Han har tegnet over 7000 af de sjoveste og mest spændende Disney-historier til Jumbobøgerne og Anders And bladene i 30 år.

Det hele kommer til at foregå kl. 11 til 12.30 og kl. 13 til 14.30 foran Espresso House. Fætter BR uddeler også 200 goodiebags kl. 12.30 – så det er bare med at komme afsted.

Vil man gerne demonstrere sine egne tegneevner, kan man enten være med til at farvelægge verdens længste Disney-malebog på 25 meter eller deltage i tegnekonkurrencen og vinde en valgfri Lego® Disney æske til en værdi af 500 kr. 

Vinder man ikke, kan det måske trøste en smule, at der er 25% at spare på det meste Disney i Fætter BR den 10. til 15. februar.

Tag bamse med på Bamsehospitalet

Søndag d. 19. februar mellem kl. 10 og 16 ved Espresso House, kan alle børn tage deres bamse i hånden og få undersøgt den af hospitalsklovnene samt de søde bamselæger og -sygeplejersker.

Bamserne indskrives på hospitalet, optager journal, røntgenfotograferes og så finder lægerne ud af, hvad bamse fejler.

Måske har han brug for lidt medicin eller et lille kram, og hospitalsklovene vil gøre alt, for at din bamse får en god oplevelse på hospitalet. 

Bamsehospitalet er et frivilligt projekt, og ideen er at give børn muligheden for at møde hospitalsvæsenet i en ramme, hvor børnene ikke er syge, men gennem leg kan få erfaringer med, hvordan det er at blive indlagt på hospitalet.

På den måde hjælpes barnet til en større tryghed ved en evt. senere hospitalsindlæggelse. Eventet er et samarbejde mellem Bamsehospitalet og Danske Hospitalsklovne.

Del artikel

Andre læser også