ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinterferie i Østjylland: Gør sjove og mystiske fund i naturen og vind

Af Line Ingwar Karlsen
PR-foto.
PR-foto.

Er du på udkig efter aktiviteter for hele familien til vinterferien? Vi har en oplagt én her, som samtidig byder på masser af frisk luft.

Vidste du, at der findes svampe, der ligner menneskeører?  At der er frosne søer, der lyder lige som dementorerne fra Harry Potter? Eller at der kan bo trolde i gamle træer, træstubbe og sten?

Naturen er fuld af mystik for den, der har god fantasi – og god fantasi et jo netop børnenes speciale.

Nationalpark Mols Bjerge har netop udskrevet en konkurrence for børn og deres familier for at gøre det sjovt at gå på opdagelse i naturen sammen.

De udlodder en præmie til den, der gør det mærkeligste fund i naturen i Nationalpark Mols Bjerge.

Det kan for eksempel være ansigter i sten, nisseskæg på en træskub, en lydoptagelse af en trold eller noget helt andet, som ingen andre børn har opdaget.

Børn og deres familier skal bare sende deres foto, tegning, film eller historie til Nationalparken Mols Bjerge på suskr@nst.dk inden 15.marts – så er man med i konkurrencen.

Alle børn og unge under 18 år kan deltage i konkurrencen – bare de lover at have det rigtigt sjovt, mens de leder efter mystikken i naturen, lyder det fra Nationalparken i en pressemeddelelse.

Vinterferie i Østjylland: Gør sjove og mystiske fund i naturen og vind
En urokse gemmer sig i løvet. PR-foto.

Væk din indre naturdetektiv

Så nu gælder det om at finde jeres indre naturdetektiv frem og huske at tage den gode fantasi med, når I går på opdagelse i naturen.

Den, der finder det allermærkeligste, får en præmie med masser af friluftsting til at tilbringe mange gode timer i naturen.

De ansatte på Jagtslottet, hvor Nationalpark Mols Bjerge har til huse, har fortalt, at de går og pønser på at lave en lille udstilling med alt det indsendte.

Formålet med konkurrencen er at gøre det sjovere for familier at tage ud i naturen i februar og marts måned.

Del artikel

Andre læser også