Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Voldsomt uheld: Bilist kørte overfor rødt og påkørte anden bil

Af Freja Dumont
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk

Mandag aften kl. 22.34 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset mellem Paludan Müllers Vej og Hasle Ringvej i Aarhus N.
 
Ifølge anmeldelsen kørte en rød personbil over for rødt lys i krydset, da bilen kom kørende ad Hasle Ringvej i nordøstlig retning. I krydset påkørte bilens mandlige chauffør en anden personbil, der var kommet kørende for grønt lys ad Paludan Müllers Vej i sydøstlig retning.

Voldsomt uheld: Bilist kørte overfor rødt og påkørte anden bil
Foto: Presse-fotos.dk

Familie i påkørt bil

I den påkørte bil var en 41-årig mandlig chauffør samt en 40-årig kvinde og en 14-årige pige. Bilen blev i forbindelse med uheldet skubbet ind i et lyssignal, der efterfølgende gik i stykker. De tre personer blev tilset af en ambulance og kørt til kontrol på hospitalet, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.


Føreren af den røde personbil valgte efter påkørslen at flygte fra stedet til fods i retning mod Trillegården. Han beskrives af vidner som værende en yngre mand iført sort eller mørkt tøj. Flere patruljer fra Østjyllands Politi blev sendt til uheldsstedet, hvor der også blev foretaget eftersøgninger i nærområdet med hund – dog uden held til at udfinde den pågældende person.

Ingen personer er på nuværende tidspunkt sigtet i sagen, men Østjyllands Politi efterforsker episoden nærmere. 

Der er derfor stor interesse for at høre fra eventuelle vidner, som har set vedkommende, der stak af fra uheldsstedet. Har man oplysninger i sagen, som kan være til hjælp for politiet, kan man ringe på telefonnummer 114.

Del artikel

Andre læser også