Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vores bedste råd til at komme af med ømme muskler

Af anders@sommersangdigital.dk

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er – desværre – ikke nogen super smart, nem og hurtig behandling af ømme muskler. Gid det var så vel. For det kan være meget ubehageligt at vågne op til ømme muskler dagen efter en god omgang træning. Men selvom der ikke findes nogen mirakelkur som sådan, findes der naturligvis andre metoder, der kan tages i brug, og som man nemt kan udføre derhjemme, hvis man ønsker at slippe hurtigt af med ømhed i musklerne. Så læs med herunder, hvis du vil komme dine muskelsmerter til livs.

 

Masser de ømme muskler – hjemme i egen stue

En gang massage er vist noget, de færreste vil sige nej til, hvis de oplever ømhed i deres muskler. For det er nemlig en rigtig god måde at få musklerne til at slappe af på og komme af  med spændinger, som kan gøre musklerne ekstra ømme. Men det er nok de færreste, der har råd til en professionel massage efter hver en træning. Men det problem kan du nu løse med en Massagepistol mod ømme muskler. Så kan du få en dejlig og afslappende massage hjemme i din egen stue, mens du for eksempel ser TV. Med en Painhunter massagepistol får du følelsen af en professionel og restituerende massage, som du helt selv kan udføre.

 

Aktiv restitution

Aktiv restitution er en metode, som mange tyr til, når man mærker lidt ømhed eller spændinger i musklerne. Og en måde at gøre dette på er rent faktisk ved at lave en lille og let træning som for eksempel en gåtur eller en langsom luntetur dagen efter, at du for eksempel har løbet en længere tur. Let træning er nemlig med til at nedsætte ømhed og eventuel hævelse i musklerne med helt op til 40 %. 

 

Afslapning og udstrækning

Men afslapning kan faktisk være en lige så god kur som en let træning, selvom det måske lyder som to modsætninger. En god “nedvarmning” efter din træning vil også sørge for, at du får mindre tunge muskler efterfølgende. Efterfølgende kan du tage et (gerne koldt) bad, hvorefter du bør strække ud – og smide dig på sofaen. For afslapning efter træning er også vigtigt for at dine muskler kan restituere på den mest optimale måde. Og din søvn er mindst lige så vigtig – for det er nemlig når du sover, at dine muskler rigtigt får mulighed for at slappe af og restituere, så de hurtigst muligt kan blive klar til endnu en træning – forhåbentlig uden ømme muskler.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også