Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

VoxHall og To Øl i unikt samarbejde: Kvalitetsøl til din koncertoplevelse

Af Jan L. Pedersen

Det aarhusianske spillested VoxHall og det sjællandske bryggeri To Øl er gået sammen om en ekstraordinær aftale uden dansk sidestykke. Ikke bare bliver To Øl hovedleverandør af drikkevarer på VoxHall – sammen agter de to virksomheder at videreudvikle på en fælles vision om, hvordan den samlede oplevelse på et spillested kan være.

 

Oplevelser spundet om øl og musik

”Vi arbejder begge med at give vores kunder unikke oplevelser, hvor sanserne bliver aktiveret. Nu kommer vi til at gøre det sammen, og for VoxHall er det en kulmination af flere års udviklingsarbejde, hvor netop den samlede oplevelse har været i fokus,” udtaler brand manager i Fonden VoxHall, Mikael Juul Larsen.

 

Målet er med andre ord i fællesskab at udvikle og tilbyde enestående oplevelser spundet om øl og musik af højeste kvalitet. Samtidig er det en fælles ambition i fællesskab at udbrede kendskabet til god musik og godt øl.

 

Mikrobryggeri i musikkens verden

”Normalt er musik-venues og festivaler et lukket land for mindre drikkevareproducenter som os, da de præges af eksklusivaftaler med de store leverandører, der ofte kræver, at det altid er den samme øl, der serveres. Denne samarbejdsaftale definerer et vendepunkt i dansk øl- og musikhistorie. Nu skal det være muligt at få et bredt udvalg af kvalitetsøl til din koncertoplevelse. Vi er meget stolte af at kunne gøre dette i samarbejde med VoxHall, der har stået som et progressivt kulturelt fyrtårn i over 20 år i Aarhus, og som vi identificerer os meget med. De er som et mikrobryggeri i musikkens verden,” lyder det fra To Øls grundlægger og CEO, Tore Gynther.

 

Revolutionerende samarbejde

Samarbejdet er ikke mindst revolutionerende, fordi konstruktionen byder på alt andet end et klassisk kunde/leverandør-forhold. VoxHall og To Øl er begge yderst opsatte på at bidrage til processen og sammen forfine den oplevelse, det er at befinde sig på et spillested.

VoxHall og To Øl i unikt samarbejde: Kvalitetsøl til din koncertoplevelse

Skaber kreativ energi

”Det er et stort skridt for begge brancher – jeg har ikke tidligere hørt om en aftale af denne karakter. Begge parter har noget på spil, og det skaber en kreativ energi, der helt sikkert vil komme noget unikt ud af. Der vil selvfølgelig være masser af genkendelighed for vores kunder, men vi vil også udfordre og udvikle unikke produkter, så vi kan skabe så mange wow-oplevelser som muligt,” forklarer Mikael Juul Larsen og suppleres af To Øls nationale salgschef, Alexander Lund Hansen:

”Vi glæder os enormt til at inddrage alt fra lokalmiljø og artister til gæster, bryggere og bartendere i den nye fælles vision på VoxHall. Vi kommer til at skubbe til grænserne for, hvad øl kan og skal være på et større dansk venue, og vi vil selvfølgelig samtidig sørge for, at gæsterne vil kunne nyde en god pilsner.”

 

Den nye aftale mellem VoxHall og To Øl træder i kraft den 1. januar 2021.

 

Virksomhederne bag

VoxHall er et regionalt spillested, der siden starten i 1999 har præsenteret tusindvis af koncerter inden for særligt heavy, hiphop og rock. Stedet betragtes af mange som landets bedste spillested og har da også et stort fokus på at skabe de bedste rammer for sublime koncertoplevelser. VoxHall har i flere år haft et fokus på kvalitets-øl og tager med To Øl-samarbejdet skridtet videre – fuldt ud faktisk.

 

MikrobryBrggeriet To Øl, der startede som Tore Gynthers hjemmeprojekt i 2005, men i 2010 blev mere formelt dannet, brygger noget af verdens bedste øl. De driver den københavnske brewpub Brus og har ikke mindst grundlagt den visionære To Øl City, der med sin beliggenhed i den vestsjællandske by Svinninge tjener som en regulær højkvalitets-hub for bryggere inden for forskellige felter.

 

VoxHall og To Øl i unikt samarbejde: Kvalitetsøl til din koncertoplevelse

Del artikel

Andre læser også