Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Millionerne ruller ind: Stjernekok med endnu et flot regnskab

Af anders@sommersangdigital.dk

Michelin-restauranten Frederikshøj har atter præsteret et millionoverskud

 

Den aarhusianske stjernekok Wassim Hallal er ikke blot en gudsbenådet kok. Han er også en dygtig forretningsmand. At eje en restaurant med en Michelin-stjerne er nemlig ikke ensbetydende med, at man tjener styrtende med penge i den udfordrende restaurantbranche, men det gør Wassim Hallal og hans restaurant Frederikshøj på Oddervej.

 

Virksomhedens årsregnskab for 2016/2017 viser, at man har tjent 3,5 millioner kroner efter skat det forgangne år. Det er cirka 800.000 mere end året forinden.

 

Et resultat som kokken i ledelsesberetningen kalder “tilfredsstillende”. Wassim Hallal og kompagni har formået at skabe et solidt millionoverskud hvert år siden regnskabsåret 2012/2013. Restauranten modtog Michelin-stjernen i 2015 og har holdt den siden.

 

Resultatet gør, at Frederikshøj har oparbejdet en egenkapital på 5 millioner kroner, men årets fortjeneste på 3,5 millioner kroner trækker Wassim Hallal over i ‘sparegrisen’, det private holdingselskab Wassim Holding ApS.

 

Her kan den dansk-libanesiske kok og forretningsmand glæde sig over at have hele 24 millioner kroner stående i egenkapital.

 

Holdingselskabet er moderselskab for en række af stjernekokkens foretagender med Frederikshøj som den absolut største bidragsyder. Blandt andet smørrebrøds-delien i Grønnegade, F-Høj, der blot tjente 20.000 kroner efter skat det forgangne år.

 

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien