ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Waxies: Crazy musikbanko med vilde indslag og gode præmier 

Af Pernille Søborg

Torsdag den 26. november klokken 19 til 21 venter en forrygende sjov aften, når Waxies i Frederiksgade, i samarbejde med Dursun event management, præsenterer musikbanko live. Det bliver en aften med en kombination af lækker 80´er/90´er musik, sjove quizzer og banko.

 

Bankoplader med musik

De klassiske bankoplader med numre er erstattet af plader med sange. Der trækkes altså en sang, som i cirka et minut spilles af Waxies` DJ. Der spilles om 1 og 2 rækker samt fuld plade, og har man sangen på sin plade, lægges en brik på pladen, indtil rækken/pladen er fuld, og der råbes BANKO!

 

Festlig aften med sang og spil

Reglerne gennemgås, inden spillet starter, og der vil være masser af fællessang og sjove indslag. Jo mere du spiller med, des sjovere bliver det. 

 

Waxies: Crazy musikbanko med vilde indslag og gode præmier 

 

Gratis deltagelse

Det er gratis at deltage, og der vil være fine præmier. Der skal ikke reserveres bord, men det er først-til-mølle, så kom i god tid, og find jeres pladser. Der er plads til 110 gæster på Waxies, og i disse coronatider skal alle sidde ned, og man må max være 10 personer i samme selskab. 

 

Stil sulten

Melder sulten sig undervejs, er køkkenet åbent frem til klokken 21. Der er et fint udvalg og et tilbud på burger med fritter og dip inklusiv en halv liter Carlsberg, stor sodavand eller vin til 99 kroner. 

 

Glæd jer til en fornøjelig aften med banko, sjove indslag og gang i den.

 

God fornøjelse. 

 

Waxies: Crazy musikbanko med vilde indslag og gode præmier 

 

Waxies

Frederiksgade 16

8000 Aarhus C

Webside

Del artikel