Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

We Feat: Summerbowlen er et kæmpehit – og er mere end blot en salat

Af Line Ingwar Karlsen

Den populære We Feat har fået godt fat i aarhusianerne med deres to forretninger i Aarhus. We Feat er banebrydende med deres koncept, som byder på sund takeaway sammensat efter de ideelle kostprincipper, og så anvender de  100% økologiske råvarer. En ny sæson betyder hos We Feat, at der kommer nye retter på menukortet

 

For 3. år i træk

We Feat kører med deres summerbowl for tredje år i træk. Den er frisk, saftig, smagfuld og med en lækker egen-fortolkning af en sommersalat med lidt inspiration fra en god, italiensk tomat-mozzarella-salat. Med rucola, tomat, mozzarella, vandmelon, frisk basilikum og balsamico glaze er det let at genkende smagen af Italien. Bowlen smager drøngodt, og så er den ret anderledes fra dem, We Feat har i forvejen.

 

Mere end blot en salat

We Feat skifter deres seasonbowl fire gange om året for at have lidt nyt af og til, og for at kunne få lidt udbytte af sæsonens friske råvarer. Summerbowlen skal selvsagt passe til sommeren, men stadig passe ind i konceptet hos We Feat; “more than just a salad” – derfor giver det meget god mening med vandmelon, som er allemandsspise, saftig og læskende, fortæller Frederik Løwe. We Feat har desuden tilføjet grov bulgur, mozzarella og deres populære ovnbagte falafler for at sikre en mæthed, og at der er protein nok i blandingen.

We Feat: Summerbowlen er et kæmpehit - og er mere end blot en salat

Hvad gør, at den kun er på kortet om sommeren?

Nu er det jo økologi, vi har med at gøre. Det vil sige, at visse råvarer kun kan fåes i visse perioder af året. Frisk basilikum og vandmelon er noget af det. Den sælger så godt, at vi ville ønske, vi kunne have den fast på menuen, men det er desværre ikke muligt, fortæller Frederik Løwe.

 

På ingen måde tung

Den føles en smule “lettere” end de andre bowls, men også mere læskende. Det er nok de fleste, som har lyst til lidt lettere mad, når det er varmt udenfor, og desuden er tørsten også større, når varmen melder sig. Derfor er summerbowlen helt perfekt til netop sommeren. We Feat lancerede den i starten af maj og har den på menuen som minimum til og med august, siger Frederik Løwe.

 

En vinder-bowl

Alle We Feats bowls er sammensat i samarbejde med en ernæringscoach og ud fra de anbefalede ernæringsmæssige kostråd fra alverdens ernæringseksperter. Vi har alle brug for kulhydrat, protein og fedtstof, og We Feat tænker alle parametre ind i deres sammensætninger.

We Feat: Summerbowlen er et kæmpehit - og er mere end blot en salat

I summerbowlen får du bl.a. dit sunde fedt fra mozzarellaen, olien i dressingen og de super antiinflammatoriske sorte Kalamata oliven. Med mange friske grøntsager og frugter, så får du masser af vitaminer og mineraler, men de har altså også sørget for, at du bliver dækket ind på hhv. fedt, protein og kulhydrat.

 

Se mere om We Feat på deres hjemmeside her:

 

 

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også