Restaurant Unico: Winemakers dinner og de danske asparges
Den 1. juni står den på tre gange syv. Det betyder 7 enkle snacks, 7 unikke retter med tilhørende 7 enestående vine. Det er det som Restaurant Unico kalder 3 gange 7.
I samarbejde med vinfirmaet Vinotheket og Weingut am Berg byder Restaurant Unico på en unik aften med udvalgte østrigske vine.
De 7 snacks
JOMFRUHUMMER & CAVIAR
iskold hummershot med hvid asparges skum & citron caviar
****
PIGHVAR & ØSTERS
pighvar & grønne asparges i maltdej, østersremoulade med hyldeblomst & karse
****
ÆG & TRØFFEL
saltet marengs med trøffel & grønne asparges
****
KYLLING & MORKLER
tærtelet med høns i hvide asparges, timian & morkler
****
GRIS & HASSELNØDDER
grillede spareribs i sherrymarinade, hasselnødmayonnaise med aspargesflager, havgus & rosmarin
****
KALV & FOIE GRAS
tatar rørt med hindbær, grønne asparges & dild, foie gras i sprød svampe”skal”
****
RABARBER, GULD & ILD
guldsorbet på hvide asparges & gelber muskateller, rabarber vinaigrette med mandelolie, rabarbersnaps
De 7 unikke retter
JOMFRUHUMMER & CAVIAR
ceviche af jomfruhummer, grøn aspargeskoldskål, ægte caviar & kammerjunker med citron
****
PIGHVAR & ØSTERS
skummede pighvarbisque, hyldeblomst pocherede østers & hvide asparges, maltkoraller & karse
****
ÆG & TRØFFEL
”spejlæg” med confiteret æggeblomme, asparges veloute & sommertrøffel
****
KYLLING & MORKLER
kyllingebryst stegt på ben, butterdej & timian, hønseglace med morkler & grønne asparges
****
GRIS & HASSELNØDDER
braiseret nakke & sabyonne sauce med havgus, sherrysyltede grillede grønne asparges & hasselnødder
****
KALV & FOIE GRAS
kalveryg, stegt foie gras, rødvinssauce med hindbær, glaserede hvide asparges, dild & svampe”grene”
****
RABARBER, GULD & ILD
flamberede rabarber & hvide asparges i gelber muskateller, mazarinkage & gylden mandelknas
De 7 enestående vine
JOMFRUHUMMER & CAVIAR
grüner veltliner, loiserberg 2017
****
PIGHVAR & ØSTERS
chardonnay, mittelberg 2017
****
ÆG & TRØFFEL
gemischter satz alte reben 2016
****
KYLLING & MORKLER
riesling, steinhaus, reserve 2015
****
GRIS & HASSELNØDDER
rosé ried loiserberg 2016
****
KALV & FOIE GRAS
pinot noir, ried loiserberg, reserve 2015
****
RABARBER, GULD & ILD
gelber muskateller, beerenauslese 2016
Prisen for en aften med 7 snacks, 7 retter og 7 vine er 777 kroner.