Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Unico: Winemakers dinner og de danske asparges

Af anders@sommersangdigital.dk

Den 1. juni står den på tre gange syv. Det betyder 7 enkle snacks, 7 unikke retter med tilhørende 7 enestående vine. Det er det som Restaurant Unico kalder 3 gange 7.

 

I samarbejde med vinfirmaet Vinotheket og Weingut am Berg byder Restaurant Unico på en unik aften med udvalgte østrigske vine.

 

De 7 snacks 

 

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

iskold hummershot med hvid asparges skum & citron caviar

****

PIGHVAR & ØSTERS

pighvar & grønne asparges i maltdej, østersremoulade med hyldeblomst & karse

****

ÆG & TRØFFEL

saltet marengs med trøffel & grønne asparges

****

KYLLING & MORKLER

tærtelet med høns i hvide asparges, timian & morkler

****

GRIS & HASSELNØDDER

grillede spareribs i sherrymarinade, hasselnødmayonnaise med aspargesflager, havgus & rosmarin

****

KALV & FOIE GRAS

tatar rørt med hindbær, grønne asparges & dild, foie gras i sprød svampe”skal”

****

RABARBER, GULD & ILD

guldsorbet på hvide asparges & gelber muskateller, rabarber vinaigrette med mandelolie, rabarbersnaps

 

 

De 7 unikke retter 

 

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

ceviche af jomfruhummer, grøn aspargeskoldskål, ægte caviar & kammerjunker med citron

****

PIGHVAR & ØSTERS

skummede pighvarbisque, hyldeblomst pocherede østers & hvide asparges, maltkoraller & karse

****

ÆG & TRØFFEL

”spejlæg” med confiteret æggeblomme, asparges veloute & sommertrøffel

****

KYLLING & MORKLER

kyllingebryst stegt på ben, butterdej & timian, hønseglace med morkler & grønne asparges

****

GRIS & HASSELNØDDER

braiseret nakke & sabyonne sauce med havgus, sherrysyltede grillede grønne asparges & hasselnødder

****

KALV & FOIE GRAS

kalveryg, stegt foie gras, rødvinssauce med hindbær, glaserede hvide asparges, dild & svampe”grene”

****

RABARBER, GULD & ILD

flamberede rabarber & hvide asparges i gelber muskateller, mazarinkage & gylden mandelknas

 

 

De 7 enestående vine 

 

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

grüner veltliner, loiserberg 2017

****

PIGHVAR & ØSTERS

chardonnay, mittelberg 2017

****

ÆG & TRØFFEL

gemischter satz alte reben 2016

****

KYLLING & MORKLER

riesling, steinhaus, reserve 2015

****

GRIS & HASSELNØDDER

rosé ried loiserberg 2016

****

KALV & FOIE GRAS

pinot noir, ried loiserberg, reserve 2015

****

RABARBER, GULD & ILD

gelber muskateller, beerenauslese 2016

 

 

Prisen for en aften med 7 snacks, 7 retter og  7 vine  er 777 kroner.

 

Book bord her:

 

Restaurant UNICO

Ny Moesgårdvej 50
8270 Højbjerg
E-mail: mail@restaurantunico.dk
Telefon: +45 86 27 66 11
Link til hjemmeside

Del artikel

Andre læser også