Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

WHAT IS YOUR DREAM rammer Årslev i efterårsferien – gratis event for børn!

Der sættes fokus på børns drømme, når fotoudstillingen WHAT IS YOUR DREAM rammer Årslev i efterårsferien. Det er en udstilling, hvor en række børn med meget forskellige baggrunde har fortalt om deres drømme, og de udstilles med et foto af barnet samt en tegning, de har lavet til. Alt sammen i et flot og velfungerende udstillingssetup.

 

Børn fra Aarhus og omegn har mulighed for at dele ud af deres drømme og blive fotograferet af kvinden bag projektet, Julie Due Steffensen, i tidsrummet mellem kl.14.00-15.30 (nogle af disse billeder og drømme vil blive en del af en artikel i Aarhus Onsdag – avisen står for at udvælge). I vil få billede osv. tilsendt.

 

Udover fotoudstillingen er der:

– Besøge Fællesgartneriet Brabrand som tager imod gæster med åbne arme
– Slukke tørsten og appetitten med økologisk saft, kaffe, Fanø øl og lækker hjemmebagt kage som Henriettes Livretter sælger (mellem kl. 14.00 og 16.00)
– Besøge Årslevgårdens Rideforening som både har ponyer og heste
– Flyve med drager og få hjælp til det af garvede “drageeksperter” som medbringer drager til afprøvning – I må også gerne medbringe jeres drager (hvis I ejer sådan en), så laves der fælles drageflyvning på marken
– Tag også gerne bold, frisbee og andre spil med. Der er masser af plads.

 

Så tag børn og bedsteforældre med til en hyggelig dag og gåtur i naturskønne omgivelser ved Årslev Engsø d. 13. oktober kl. 14.00 – 17.00.

 

Der er parkering for biler, ligesom der er direkte adgang for fodgængere og cyklister direkte fra Brabrand-stien. Der vil være skilte.

Se kort for placering her: 


Mere om WHAT IS YOUR DREAM udstillingen:

WHAT IS YOUR DREAM er fotoprojekt som vil give barnet en stemme og øge fællesskabet mellem børn i Danmark. Projektet viser, at vores børn er stærke, at de tør drømme, og at deres drømme er værd at kæmpe for.

Læs mere om projektet på hjemmesiden: 

WHAT IS YOUR DREAM_

OBS: WHAT IS YOUR DREAM vil være udstillet i Årslev i perioden 12. – 22. oktober

Eventet er gratis!

Arealet er venligst udlånt af Årslevgård til formålet.