Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Winemakers Festival: Kom til international vinfestival i Salling

Salling inviterer til et storstilet vinarrangement med prominente gæster fra internationale vinhuse.

 

Hvis vin siger dig noget, skal du helt sikkert læse med her. Sallings eksklusive supermarked, Salling Super, inviterer nemlig til Winemakers Festival onsdag den 6. september fra kl. 13 – 18. Her lægger seks internationale vinhuse fra New Zealand, Spanien og Østrig vejen forbi stormagasinet.

 

Til vinfestivalen er der smagsprøver på mere end 25 vine fra blandt andet Marques de Marrieta fra Rioja, Spanien, Palliser Estate fra Martinborough, New Zealand og Weingut Umathum, Østrig.

 

Johnny Jensen, der er afdelingsleder i Salling Super i Aarhus, ser med begejstring frem mod vinfestivalen. Vi er stolte over de anerkendte vinmagere, vi har tiltrukket og glæder os til at byde vores kunder velkommen til en eftermiddag med fokus på vin. Winemakers Festival er tænkt som en festdag for alle, der elsker vin, og det gælder både de garvede eksperter og dem, der kommer for at bliver klogere på vin. Alle er velkomne, siger Johnny Jensen.

 

Sådan får du adgang

Adgangsbilletten til Winemakers Festival i Salling Super er et vinglas fra Holmegaard*, som du efterfølgende kan tage med hjem. Vinglasset kan købes i Salling Super til 75 kr.

 

På dagen kan vinhusene ud over inspiration og smagsprøver lokke med flere gode tilbud.