BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Kagekursus
DTSTART:20200119T120000
DTEND:20240329T014131
LOCATION:
UID:2024-03-29-01-41-3137004
DTSTAMP:20240329T014131
Description:
\n
\n
Alle elsker
kage. Sådan er det bare. Det gør vi også\, og nu får alle muligheden f
or at lære teknikkerne\, som vil få dine kager til at fremstå som sande
mesterværker.
\n\n
\n\n
\n
Kage er godt. Meg
et kage er meget godt. Vi har længe taget os tilløb til et kagekursus\,
og nu er der her.
\nKurset er rettet mod dig som bruger\, eller gerne v
il bruge\, mere tid i køkkenet med kagebagning og ikke mindst for dig som
ønsker at dygtiggøre dig i kagebagnings teknikker.\n
Vi sk
al arbejde os igennem en vaskeægte tivoliklassiker med en lækker chokola
desauce\, når vi kaster os over Churros. Den står på en svær\, sjov og
smagfuld masterchef-klassiker\, når vi skal støbe vores eget Croquembou
che-tårn.
\n
SÃ¥ kaster vi os over en ny teknik\, som for
alvor er blevet udbredt igennem Den store Bagedyst – nemlig glacing. Vi
skal arbejde med mousse\, sprøde bunde og ikke mindst ramme den rette te
mperatur\, når vi skal overtrække den med glace.
\n
Sids
t men ikke mindst så skal vi brænde vores hjemmelavet passions-is. Lyder
det skørt? Bare rolig – det er ikke. Det er i stedet en klassisk desse
rt – Baked Alaska opfundet af Antoine Alciatore in 1867. Iscreme på en
bund overtrukket med italiensk marengs og overhældt med brændende rom.<
/p>\n
SÃ¥ er du vild med kage\, nye teknikker og masser af sÃ
¸de sager – sÃ¥ ses vi i køkkenet.
\n \;\n\n
\n
\n\n
\n\nPÃ¥ kurset kommer du til at lave
følgende:\n
\n - Churros med ch
okoladesauce
\n - Croquembouche med karamelslør
\n - Lagkag
e med mousse af sæsonens bær\, overtrukket med glace
\n - Baked A
laska med passionfrugt\, italienske marengs og mørk rom
\n - Til m
enuen serveres vores hjemmelavede limonade\, hjemmebryggede øl og gode vi
ne.
\n
\n
\n
\n\n
\n\nVi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgÃ
¦ngelighed.\n\nDrikkevarer er inkluderet i prisen. Øl\, vin\, vand samt
hjemmelavede limonader\, kaffe og te. For yderligere information klikÂ
her\n\nAlle opskrif
ter kan sendes via mail.\n\nForvent at få en del kage med hjem\, så du k
an glæde familie eller venner.\n\nAlle deltagere får et Timm Vladimirs K
økken forklæde med hjem\, kvit og frit.\n\n
Vær opmærksom på\,
at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.\n\n \;\
n\n
\n
\n\n
\n\nKurset
undervises af køkkenets egne undervisere\nLæs mere om vores undervisere
her.\n\n
\n
\n\nTilføjet via: https://migogaarhus.dk/kalender/begivenhed/kagekursus/
END:VEVENT
END:VCALENDAR