BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Sæson: Vinter
DTSTART:20200222T180000
DTEND:20240328T235616
LOCATION:
UID:2024-03-28-23-56-1637036
DTSTAMP:20240328T235616
Description:
\n
\n
Så er det t
id til at stikke gaflen i Kong Vinters menu\, og der skal kalorier på tal
lerkenen\, som er pakket med velsmag - så gumse-barometeret ryger helt i
top.
\n\n
\n\n
\n\nNår man siger vintermad\, så er der au
tomatisk dømt mere indsmigrende store smage pakket ind velsmagende kalori
er. Måske lever vi en smule som dyrene\, og sørger vi for at spise en sm
ule mere\, idet kulden påvirker os og tærer mere på kroppen. Det har vi
efterlevet\, og i kan godt glæde jer. Vi ligger ud med sprøde frittered
e med blødt velsmagende mos\, som er den perfekte snack. Vinterfisken er
lange\, som er fast og lækkert i strukturen\, som skal rimmes og serveres
med yoghurt. Der skal kød på gaflen\, når vinteren står for døren\,
og hvad er bedre en møre braiserede kalvehaler med verdens bedste mos\, s
om indeholder en “fornuftigt” mængde smør. Ja\, vi er tilbage til ud
gangspunktet. Vinteren er kold\, og der skal pakkes lidt sul på sidebenen
e. Vi afslutter vinteren menu med en sand mormor-klassiker. Selvom citrone
rne ikke just vokser på vores breddegrader\, så er citronfromage en vask
eægte fryd\, når den er lavet korrekt. Gums fra start til slut\, som alt
id kan nydes med vores eget hjemmebryggede øl eller lækre vine\, som alt
id er ad libitum.\n\n \;\n\n
\n
\n\n
\n
MENUEN
\n\n\n
\n
\n\nGlæd jer til smagfulde tour de force i vinters komme:\
n
\n - Friteret jordskokkeskalle
r fyldt med jordskokkemos med rygesost og dild.
\n - Stegt lange me
d glaskål\, yoghurt og brøndkarse.
\n - Kalvehaler i savoykål me
d kartoffelmos.
\n - Citrusfromage med pistacienødder og krystalli
seret hvid chokolade.
\n - Til menuen serveres en række forskellig
e øl fra eget bryghus\, som passer til maden. Det er selvfølgelig også
muligt at få et glas vin.
\n
\n
\n
\n
\n
\n\nVi tager fo
rbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.\n\nDrikkevarer e
r inkluderet i prisen. Øl\, vin\, vand samt hjemmelavede limonader\, kaf
fe og the. For yderligere information klik
her\n\nOpskrifterne får du efterfølgende pr.
mail.\n\nAlle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem
\, kvit og frit.\n\n
Vær opmærksom på\, at kurset først gennemf
øres ved min. 12 tilmeldte.\n\n \;\n\n
\n
\n
\n
\n
\n\nEn af køkkenets faste undervi
sere.\nLæs mere om vores undervisere
her.\n\n
\n
\n\nTilføjet via: https://migogaarh
us.dk/kalender/begivenhed/saeson-vinter-2/
END:VEVENT
END:VCALENDAR