Kage er godt. Meg et kage er meget godt. Vi har længe taget os tilløb til et kagekursus\, og nu er der her.
\nKurset er rettet mod dig som bruger\, eller gerne v il bruge\, mere tid i køkkenet med kagebagning og ikke mindst for dig som ønsker at dygtiggøre dig i kagebagnings teknikker.\nVi sk al arbejde os igennem en vaskeægte tivoliklassiker med en lækker chokola desauce\, når vi kaster os over Churros. Den står på en svær\, sjov og smagfuld masterchef-klassiker\, når vi skal støbe vores eget Croquembou che-tårn.
\n \;\nSå kaster vi os over en ny teknik\ , som for alvor er blevet udbredt igennem Den store Bagedyst – nemlig gl acing. Vi skal arbejde med mousse\, sprøde bunde og ikke mindst ramme den rette temperatur\, når vi skal overtrække den med glace.
\nSidst men ikke mindst så skal vi brænde vores hjemmelavet passions- is. Lyder det skørt? Bare rolig – det er ikke. Det er i stedet en klass isk dessert – Baked Alaska opfundet af Antoine Alciatore in 1867. Iscre me på en bund overtrukket med italiensk marengs og overhældt med brænde nde rom.
\nSå er du vild med kage\, nye teknikker og mas ser af søde sager – så ses vi i køkkenet.
\n \;\n\nMENUEN
\n- \n
- Churr os med chokoladesauce \n
- Croquembouche med karamelslør \n < li>Lagkage med mousse af sæsonens bær\, overtrukket med glace\n
- Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade\, hjemmebryggede øl o g gode vine. \n