BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Grillbaren
DTSTART:20200314T180000
DTEND:20240328T094329
LOCATION:
UID:2024-03-28-09-43-2937064
DTSTAMP:20240328T094329
Description:
\n
\n
Der var engan
g\, hvor fastfood blev indtaget på grillbaren. Det var dengang\, hvor dre
nge kørte på knallert\, man spillede på flippermaskine\, og hvor en 1/2
grillkylling med pomfritter var grill-bar klassikeren over dem alle. Der
er sket meget og sushi\, kebab og gourmetburgeren har presset grillbaren u
d af banen. Men det skal være løgn - glæd jer til alle de snaskede klas
sikere.
\n\n
\n\n
\n\nDer skal sovs på bøfsandwicher\, de
r skal soya i rullen og guf på isvaflen\, når vi introducerer grillbaren
. Et nyt kursus der hylder alle de gamle klassikere\, som man er vokset op
med. Charmen ved at hente en halv måge med fritter pakket ind i den klas
siske grill-bar emballage. Selvom vi lever i en meget politiske korrekt ti
dsalder\, så hylder vi også “kina-grillen”\, som mange også kan hus
ke. Den perfekte kombination af asiatiske specialiteter og danske grill-kl
assikere. Derfor skal vi have soya i rullen\, og lave den perfekte fritere
de sprøde forårsrulle med sur-sød og soya. Forretten er den klassiske r
istede hotdog med i et lidt mere up-tempo version\, hvor den får svampere
molade og hjemmelavede friterede løg. Nå\, ja – så skal vi også lige
runde den klassiske bøfsandwich med sovs\, rødbeder og ristede løg. Ti
l afslutning\, så skal vi have en god gammeldavs isvaffel. Vi bager selv
vaflen\, fylder is i\, pisker guf og topper med syltetøjet. Mums. Så gl
d jer til en retro-kulinarisk-grillbar-oplevelse\, som bringer både mind
er og smilet frem.\n\n \;\n\n
\n
\n\n
\n
MENUEN
\n\n\n
\n
\n\nGlæd jer til smagfulde tour de force i efterårets ko
mme:\n
\n - Ristet hotdog i nye
gourmet klæ´r
\n - Forårsrulle med soya og hjemmelavet sursød
li>\n
- Bøfsandwich med remo\, agurkesalat\, ristede løg og sovs
\n - Gammeldavs isvaffel med is og hjemmelavet guf og syltetøj
\n
- Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus\, som
passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
UNDERVISER
\n\n<
/div>\n
\n
\n\nEn af køkkenets faste undervisere.\nLæs mere om vores und
ervisere
her.\n\n
\n
\n\nTilføjet via: https://migogaarhus.dk/kalender/begivenhed/gri
llbaren/
END:VEVENT
END:VCALENDAR