BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Dining Festival – Brasseriet
DTSTART:20200127T173000
DTEND:20240329T110810
LOCATION:
UID:2024-03-29-11-08-1037150
DTSTAMP:20240329T110810
Description:For 4. år i træk slår vi dørene op til den populære Dining
Festival i Brasseriet på Molskroen Strandhotel. Sidste år kørte vi med
fulde huse - så køb din billet i god tid\, hvis du ikke vil gÃ¥ forgÃ
¦ves.\n\n \;\n\nVi sætter alle sejl til i køkkenet til Brasseriets D
ining Festival\, hvor du kan smage vores skønne brasserie klassikere\, kr
eeret af chefkok Daniel Simonsen. Vi lancerer 2 forskellige menuer i uge
5 og 6 - til priser du ikke vil gÃ¥ glip af!\n\n \;\n\n\nBRASS
ERIETS DINING FESTIVAL MENUÂ \n\nKU
N 250\,- \n\nVælg imellem 2 seatings kl. 17.30 og kl. 20
.00\n\nVi gør opmærksom at I har bordet til jeres rådighed i 2 timer.\
n\nKig ind i Brasseriet til Dining Festival og smag en skøn menu til en e
kstra go' pris.\n\n \;\n\nMENU UGE 5\n\nCeviche m
ed røget mayo\, rødbedesalat\, græskarkerner og sødskærm\n\n
Braisseret Spoleben med grov sellericreme\, citron confit\, ristede hassel
nødder og skysauce\n\nMørk Chokolademousse med syrlig tapioka\,
hindbærsorbet og skovsyre\n\n3 retter kr. 250\,-Â
\n\n \;\n\nMENU UGE 6\n\n\n
Røget Fisk med bok choi\, glaskål\, sauce tatar og tallerkensmækkere\n\nRosa Kalv med grillede søde kartofler\, syltede løg og glace m
ed sort peber\n\nMascarpone Sorbet med kakaonibs\, biscottiknas o
g luftig espressocreme tilsmagt med Marsala\n\n3 retter kr. 2
50\,-\n\nTilkøb\nVin ad libitum kr. 250\,- pr. person
\n\nTilføjet via: https://migogaarhus.dk/kalender/begivenhed/dining-festi
val-brasseriet/
END:VEVENT
END:VCALENDAR