BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH BEGIN:VTIMEZONE TZID:Europe/Copenhagen BEGIN:STANDARD DTSTART:20190101T010000 TZOFFSETFROM:+0100 TZOFFSETTO:+0100 TZNAME:CET END:STANDARD END:VTIMEZONE BEGIN:VEVENT SUMMARY:Gourmet Tasting Menu DTSTART:20200221T180000 DTEND:20240329T053928 LOCATION: UID:2024-03-29-05-39-2837157 DTSTAMP:20240329T053928 Description:Kom og smag Molskroens vintereventyr i vores hyggelige rammer.\ n\n \;\n\nEfter en kort vinterlukning i januar\, ser vi frem til at by de velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi Ã¥bner igen med e t brag af en event\, hvor vores gæster skal smage køkkenchefens nye 4 retters Signature Winter Deluxe Menu til en helt vild vinterpris.\n\n&nbs p\;\n\nKun 4 udvalgte datoer i februar til denne pris.\n\ nFredag d. 21. og lørdag d. 22. februar\n\nFreda g d. 28. og lørdag d. 29. februar\n\nBegrænsede pladser \n\n \;\n\n \;\n
Bobler &\; Amuse
\nDansk stenbiderrogn m ed hjemmelavet rygeost\, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på okse marv
\nRødtungefilet farseret med kammusling og trøffel. Serveret med Helge’s kål i østersstuvning
\nBoeuf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise og pommes frites em>
\nVilladsen's stracciate lla med mazerinkage\, hasselnøddekaramel og citronconfit
\n4 retters vinmenu
\nKaffe &\; petit four
\n \;\n\n