BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Sæson: Efterår
DTSTART:20200905T180000
DTEND:20240328T082506
LOCATION:
UID:2024-03-28-08-25-0638276
DTSTAMP:20240328T082506
Description:
\n
\n\nRegntøjet fin
des frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen
for første gang. Efteråret forbindes med hyggen\, og den lidt tungere ma
d\, som gør glad\, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.\
n\n
\n
\n\n\n\nMåske har de fire årstider en større indvirkn
ing på os som mennesker og nation\, end vi regner med. For selvom de fles
te elsker sommeren\, solskinsvejret og de hjemmelavede isvafler højest\,
så skal man ikke kimse af efterårets gastronomiske indsigter\, som ligge
r og lurer derude. Hvem bliver ikke i godt humør af en tur i skoven om ef
teråret\, de første kantareller og de mørke søde gryderetter og rødvi
n og øl med masser af “pow”. Glæd jer til endnu et sæsonkursus\, hv
or vi hylder det bedste og mest smagfulde fra efteråret. Vi kaster os ove
r det rustikke kål\, som har dannet bundklang i den danske “grundkost
i århundrede. Vi forfiner det hele med de mest fantastiske efterårssva
mpe i sprød butterdej. Hovedretten er flankeret af stegt gråand med rød
bede og røget marv. Til afslutning skal vi i kagehjørnet\, hvor de gode
danske æbler eller pærer kommer i spil sammen med timian og en pisket cr
eme fraiche. Gums fra start til slut\, som altid kan nyes med vores eget h
jemmebryggede øl eller lækre vine\, som altid er ad libitum.\n\n
\n
\n\nTilføjet via: https://migogaarhus.dk/kalender/begivenhed/saeson
-efteraar/
END:VEVENT
END:VCALENDAR