BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20190101T010000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Kagekursus
DTSTART:20200920T120000
DTEND:20240329T150714
LOCATION:
UID:2024-03-29-15-07-1438300
DTSTAMP:20240329T150714
Description:
\n
\n
Alle elsker
kage. Sådan er det bare. Det gør vi også\, og nu får alle muligheden f
or at lære teknikkerne\, som vil få dine kager til at fremstå som sande
mesterværker.
\n\n
\n\n
\n
Kage er godt. Meg
et kage er meget godt. Vi har længe taget os tilløb til et kagekursus\,
og nu er der her.
\nKurset er rettet mod dig som bruger\, eller gerne v
il bruge\, mere tid i køkkenet med kagebagning og ikke mindst for dig som
ønsker at dygtiggøre dig i kagebagnings teknikker.\n
Vi sk
al arbejde os igennem en vaskeægte tivoliklassiker med en lækker chokola
desauce\, når vi kaster os over Churros. Den står på en svær\, sjov og
smagfuld masterchef-klassiker\, når vi skal støbe vores eget Croquembou
che-tårn.
\n
SÃ¥ kaster vi os over en ny teknik\, som for
alvor er blevet udbredt igennem Den store Bagedyst – nemlig glacing. Vi
skal arbejde med mousse\, sprøde bunde og ikke mindst ramme den rette te
mperatur\, når vi skal overtrække den med glace.
\n
Sids
t men ikke mindst så skal vi brænde vores hjemmelavet passions-is. Lyder
det skørt? Bare rolig – det er ikke. Det er i stedet en klassisk desse
rt – Baked Alaska opfundet af Antoine Alciatore in 1867. Iscreme på en
bund overtrukket med italiensk marengs og overhældt med brændende rom.<
/p>\n
SÃ¥ er du vild med kage\, nye teknikker og masser af sÃ
¸de sager – sÃ¥ ses vi i køkkenet.
\n \;\n
MENUEN<
/h3>\n
\n
\n\n
\n\nPå kurset kommer du til at lave følgende:\n
\n - Churros med chokoladesauce
\n - Croquembouche med karamelslør
\n - Lagkage med mousse
af sæsonens bær\, overtrukket med glace
\n - Baked Alaska med pa
ssionfrugt\, italienske marengs og mørk rom
\n - Til menuen server
es vores hjemmelavede limonade\, hjemmebryggede øl og gode vine.
\n
ul>\n
\n
\n\n\n\nVi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.\
n\nDrikkevarer er inkluderet i prisen. Øl\, vin\, vand samt hjemmelavede
limonader\, kaffe og te. For yderligere information klikÂ
her\n\nAlle opskrifter kan send
es via mail.\n\nForvent at få en del kage med hjem\, så du kan glæde fa
milie eller venner.\n\nAlle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forkl
æde med hjem\, kvit og frit.\n\n
Vær opmærksom på\, at kurset f
ørst gennemføres ved min. 12 tilmeldte.\n\n
\n\n\nTi
lføjet via: https://migogaarhus.dk/kalender/begivenhed/kagekursus-3/
END:VEVENT
END:VCALENDAR