Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tøj, keramik, møbler og kaffebar: Ny konceptbutik åbner i Latinerkvarteret

Af Freja Dumont

I dag åbner konceptbutikken RAASTED ved Pustervig Torv i Latinerkvarteret i Aarhus.

Her kombineres butik og kaffebar, og med sin indretning og bæredygtige designs inspirerer den til Slow Living.

RAASTED er en konceptbutik med butik og kaffebar i ét, som hylder ægte, bæredygtigt og tankevækkende håndværk.

I butikken findes en omhyggelig kurateret palet af tøj, skønhed, møbler, kunst, keramik, litteratur og naturvine, som alle er skabt med fokus på naturlige og rene materialer samt tidløst og godt håndværk.

Tøj, keramik, møbler og kaffebar: Ny konceptbutik åbner i Latinerkvarteret

Mere end kvalitetsvarer og god kaffe

Også sortimentet, der serveres i kaffebaren, er nøje udvalgt ud fra disse kvaliteter. Her kan man blandt andet nyde en kop bæredygtig kaffe fra mikroristeriet Prolog Coffee.

Ambitionerne for RAASTED er dog mere end kvalitetsvarer og god kaffe:

“RAASTED er et univers, der med sin enkle, æstetiske indretning og bæredygtige designs skaber en unik oplevelse og stemning af Slow Living.

Tøj, keramik, møbler og kaffebar: Ny konceptbutik åbner i Latinerkvarteret

Et inspirerende og nærværende sted, hvor man kan få en pause fra hverdagens travlhed,” siger Mette Mosgaard, medindehaver af RAASTED i Aarhus.

I RAASTED forhandles blandt andet følgende brands FRAMA, Skall Studio, Babett, Jade Paton, LRNCE, Spiritual Objects, Terra Ancestral, Studio 0405 og Santa & Cole.

Varm og æstetisk butik

I RAASTED vil der i øvrigt blive afholdt forskellige events og aktiviteter, der både inspirerer de besøgende og samtidig hylder nye og etablerede designere og kunstnere.

Butikken er 364m2, fordelt over to plan og er designet og indrettet af Studio 0405 – et dansk design studio, som arbejder i rummet mellem arkitektur og objekt.

Butiksindretningen har en enkel, men varm æstetik med afdæmpede farver og naturlige materialer. Navnet RAASTED stammer fra den naturskønne landsby Råsted, hvor medindehaver Mette Mosgaard bor.

Samtidig er “rå” et billede på de ærlige og håndlavede produkter, der fylder hylderne.

Tøj, keramik, møbler og kaffebar: Ny konceptbutik åbner i Latinerkvarteret

Folkene bag

Indehaverne bag RAASTED er Mette Mosgaard og Bent Christensen. Mette Mosgaard ejer og driver butikken RAASTED i Ringkøbing og raasted.dk.

Bent Christensen er investor, og har fungeret som rådgiver og bestyrelsesmedlem i en række danske design-, mode-, møbel-, og interiørvirksomheder, herunder Sørensen Læder og Ferm Living.

I butikken vil man til hverdag møde parret Jacques og Louise, der indtil for nyligt har haft base i København. Både Jaques og Louise har en lang historie med forskelligt kreativt arbejde for både store og små virksomheder.

Jaques har tidligere arbejdet i filmindustrien, inden han blev fascineret af magasinernes og kunstens verden, mens Louise har stor erfaring indenfor detailhandel og boligindretning.

Hvad: RAASTED åbner
Hvor: Ved Pustervig Torv

Del artikel

Andre læser også