ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Yderligere 50% i rabat: Slutspurten er gået ind – lagersalg med designmøbler

Af Line Ingwar Karlsen

På fredag, den 7. december, er det sidste chance for at at gå på opdagelse i de 800 kvadratmeter store lagerlokaler på Oddervej i Højbjerg. Det er fra 9.00 til 16.00 og afhentning skal ske i lokalerne på Oddervej. Alt skal væk, og priserne er presset helt i bund.

 

Op til 90% rabat – priserne starter ved 50 kroner

I går kom er der to lastbiler med både møbler og andet i inventar. Det er et ophørsudsalg med helt unikke møbler, om der er noget at vælge mellem. Der er fuldt hus med møbler i lokalerne nu, og når de er solgte, så bliver det fyldt op med nye og andre møbler. Langt de fleste møbler er af en kvalitet, som man ikke ser så ofte – og tilmed til priser som kan banke selv de største lavpris-møbelkæder ud i Aarhusbugten.

 

Priserne starter ved 50 kroner

Der kommer møbler ind fra hele landet, så det vides ikke, hvad der kommer ind. Der er masser af reoler, borde, skabe, sofaer, kontorstole, mødestole, loungemøbler, lamper og så videre. Der er selvfølgelig forskellige priser, men det er ikke dyrt. Priserne stiger med et interval på 50 kroner, vel at mærke plus moms. Så der er stole, som kostede 1.000 kroner, som nu er sat ned til 50 kroner. Der er blandt andet en hav af nye bordplader, som koster 150 kroner stykket.

 

Både nye og brugte møbler

Der er mange kontormøbler, men også designermøbler. Der er solister, altså møbler der kun er et eller få eksemplarer af. De er specialproduceret til større virksomheder, eller blot prototyper. Ellers er det møbler, som er købt op hos firmaer, producenter, lagervarer, udstillingsmodeller, udlånsmøbler med videre. Man kan ikke reservere møblerne, så der skal handles, mens du er der.

 

Butikken lukker ikke, men flytter “kun”

Det er HOLMRIS B8 i Bjerringbro, som har købt 3R Kontor, og da HOLMRIS B8 ligger i Bjerringbro, flytter de forretningen dertil. HOLMRIS B8 er en af landets store spillere på kontor-møbelmarkedet med en omsætning på over 1 milliard kroner om året. Så det er “kun” den fysiske butik, som stopper i Aarhus og flytter til Bjerringbro. Firmaet lever videre, dog med et nyt navn.

 

3R Kontor

Oddervej 84
8270 Højbjerg

Se mere på 3R Kontors Facebookside her

 

Del artikel