Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med udsigt over byens tage: Kom til Yoga & Brunch på toppen af Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Salling
Foto: Salling

Hvor får man den bedst mulige start på sin søndag?

Det findes der uden tvivl mange bud på, men vi er faldet over et sommerevent, der lyder så skønt, at det nok alligevel slår de fleste – i hvert fald hvis du er til yoga og brunch.

Salling ROOFTOP er gået sammen med SeierFitness om at arrangere en række formiddage, hvor du kommer i flow og efterfølgende nyder en lækker brunch.

Altsammen med udsigt over hele byen. Genialt, ikke?

“Har du længe ønsket dig at dyrke yoga på Sallings Rooftop? Nu får du mulighed for at kombinere kærlighed til mad og yoga i godt selskab – med udsigt over smukke Aarhus.

Seier Fitness guider dig igennem 60 minutters stræk og blød bevægelse i samklang med åndedrættet. Herefter disker Sallings kokke op med et yogainspireret take på deres signatur brunch,” skriver Salling om eventet, der finder sted flere søndage i løbet af sommeren.

For alle – uanset niveau

Bliver vejret til den sommerlige side, er der måske endda naturlig hot yoga i vente – bliver det knap så varmt, skruer dagens instruktør lidt for intensiteten, så alle deltagere kan fange deres indre varme.

Salling opfordrer til, at du klæder dig på i tøj, der passer til vejret (solcreme, hat og solbriller er velkomment) og til, at du tager din egen måtte og evt. et tæppe med.

Eventet er for alle aldre, køn og erfaringsniveauer.

Prisen lyder på 299 kroner, men der er mulighed for at købe et pakketilbud, hvis du regner med at dukke op flere søndage.

Hvad: Yoga & Brunch
Hvor: Salling Rooftop
Hvornår: Flere søndage

Du kan læse mere om ‘Yoga & Brunch’ og sikre dig billetter lige her

Del artikel

Andre læser også