Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv forkælet: Frisør i Aarhus tilbyder aromatiske behandlinger  

Af Freja Dumont

Kender du følelsen af, at særlige dufte kan påvirke dit humør? Lavendel siges f.eks. at berolige sindet, mens nogle citrusdufte kan virke opfriskende og skabe glæde. 

Hos frisørkæden ZENZ Organic arbejder de med aktive ingredienser og æteriske olier, som bidrager med skønne duftnoter og styrker hud og hår.

Stifter af ZENZ Organic, Anne-Sophie Villumsen, har udviklet signatur serier af produkter med hver deres sæt af egenskaber og dufte, som skaber skønne, aromaterapeutiske oplevelser i deres ZENZ-saloner.

Læs med og bliv klogere på, hvordan æteriske olier benyttes i deres produkter og behandlinger, samt hvordan de kan påvirke både krop og sind.

Bliv forkælet: Frisør i Aarhus tilbyder aromatiske behandlinger  

Oplev duftene i ZENZ’ saloner

De æteriske olier er afmålt i produkterne således, at der ikke er meget duft i salonerne. Duftene er meget milde og lave i deres dossering, hvorfor ZENZ-produkterne også er Svanemærket.

Ydermere er oliernes dufte i synergi, hvilket vil sige, at duftene ikke modarbejder hinanden, og at man kan blande dem alle sammen og stadig få en harmonisk duft.

Dette betyder meget i en frisørsalon, når man bruger mange forskellige produkter i løbet af dagen, så du som kunde ikke får oplevelsen af at træde ind i et parfumeri, når du besøger en ZENZ-salon.

Oplevelsen af sauna gus

Hos ZENZ ønsker de at give dig oplevelsen af at have været i sauna gus, når du forlader vores saloner. Følelsen af, at man bliver glad og afslappet i kroppen, og fornemmelsen af noget der dufter godt.

Vi optager æteriske olier i vores krop gennem hud, slimhinder, når vi indånder dem eller smører dem på vores hud. Der findes både olier der gør os kolde og varme, og ZENZ’ Menthol serie føles eksempelvis kølende, hvorimod Deep Wood serien føles varm.

Nogle æteriske olier virker afslappende, andre er opkvikkende – nogle kan såmænd give energi og gøre dig glad. ZENZ’ signatur serier besidder alle forskellige æteriske olier, hvorfor de har forskellige egenskaber.

Klik her og læs mere om, hvordan de påvirker din krop og dit sind.

Bliv forkælet: Frisør i Aarhus tilbyder aromatiske behandlinger  

En aromatisk kurbehandling i salon

En af måderne, hvorpå du kan opleve de æteriske olier og dets virkning, er ved at få en Premium hårkur i en af deres ZENZ-saloner.

Her benyttes olierne i kuren, samt bliver du tilbudt et fodbad hvori de også tilføres. Olien kan du frit vælge, ud fra hvilken duft du synes bedst om – medmindre de vurderer, at en af ZENZ-olierne passer bedre end andre til din hovedbunds tilstand.

Klik her og læs mere om duftene i ZENZ’ fire signaturolier.

Deres Premium kur er en ultimativ wellness oplevelse med intensiv pleje. Din hovedbund renses for kalk, snavs og produktrester med hjælp fra deres Hair Rinse no. 87.

Derefter masseres den specialblandende hårkur med økologisk olie ind i dit hår så hårsækkene vækkes. Kuren optimeres med ZENZ Organic HairSpa og efterlader dit hår stærkere, sundere og smukkere. 

Bestil tid hos ZENZ her.

Bliv forkælet: Frisør i Aarhus tilbyder aromatiske behandlinger  

Wellness oplevelse derhjemme 

Du har også mulighed for at pleje dit hår med en tilsvarende kurbehandling hjemme hos dig selv.

Rens din hovedbund for kalk, snavs og produktrester med hjælp fra deres Hair Rinse no. 87. Bland derefter deres Treatment no. 03 sammen med en olie efter eget valg og masser det ind i dit hår.

Kuren optimeres med ZENZ Organic HairSpa, men du kan også nøjes med at pakke dit hår ind i et varmt håndklæde. 

Køb ZENZ Organic Products her.

Del artikel

Andre læser også