Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist nyt: Zero Waste-butik lukker i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm

Den økologiske og bæredygtige Zero Waste-webshop TINC, der har butikker i Aarhus og Aalborg, er gået konkurs.

Dermed lukker både webshoppen og de to fysiske butikker.

“Vi er kede af at meddele, at vi pr. 3 november 2022 er gået konkurs. Vi kæmpede os igennem Corona, og da alt begyndte at se lysere ud, fik vi lavet en ny flot butik i Aalborg for et år siden.

Men konsekvenserne af krigen, energikrisen og inflationen har ramt os alle, og nu har vi desværre ikke mere at stå imod med – så vores eventyr stopper her,” skriver Michael Constantin Timm og Jane Høgdahl Jensen, der står bag TINC, i et opslag på Facebook.

Holder ophørsudsalg i Aarhus

Butikken i Aalborg er allerede lukket ned, men man kan stadig handle i butikken i Aarhus og på webshoppen – foreløbigt frem til 4. december.

“Vi vil gerne sige tusind tak for jeres støtte igennem de sidste 4 år. Uden vores mange søde kunder, producenter og ikke mindst vores fantastiske medarbejere, havde TINC slet ikke været det samme.

Det har været en fantastisk og lærerig tid, og vi kommer til at savne jer alle sammen rigtig meget. Vi håber at I alle kommer godt og sikkert igennem julen, og at i passer på hinanden og jeres familier,” skriver de videre.

Der kommer til at være besparelser på udvalgte produkter, efterhånden som TINC nærmer sig slutningen.

Rabatterne vil blive højere og højere, som tiden går, men der kommer ikke flere varer, så du skal skynde dig, hvis du vil have fat i dine yndlingsprodukter.

TINC vil løbende give opdateringer på ophørsudsalget på sociale medier.

Del artikel

Andre læser også