Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2023
Kl. 15.15 - 17.00

Amy Winehouse Tribute

Hyldest til en legendarisk sanger og sangskriver

Amy Winehouse Tribute er et nystartet band, som hylder den legendariske sanger og sangskriver. Frontfiguren er den karismatiske sanger Samara Bahrami, som i en vekselvirkning mellem sang og små fortællinger bringer publikum helt tæt på Amy Winehouse. 

Det nystartede Amy Winehouse Tribute er et konceptband, som ønsker at genoplive det fantastiske værk, som sangeren og sangskriveren Amy Winehouse skabte før sin alt for tidlige død i 2011. Her blev hun kendt for sin egen helt særlige sound med en blanding af jazz og soul, som den lød blandt de sorte sangerinder i 1960’ernes Amerika.

Amy Winehouse Tribute spiller et udvalg af numre fra de to første album – Frank og gennembruddet Back To Black – samt enkelte fra den posthume udgivelse Lioness: Hidden Treasures.

Med et hold af fantastiske sangere og musikere bringer Samara Bahrami den afdøde Winehouses musik og lyd til live igen.

Musikken er i højsædet, og bandet formår at forblive tro over for de oprindelige værker og samtidig bidrage med egne musikalske finesser og fortolkninger. Dertil kommer mellem numrene dragende fortællinger om Winehouses fantastiske og tragiske liv og skæbne.

 

 

Finder sted: Vindanmark