Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Ebba Dankel, Peter Vuust, Mikkel Vuust

Melodisk jazz med plads til improvisation

Ebba Dankel er en svensk pianist, komponist og sangerinde. Hun studerer i øjeblikket på Berklee College of Music og debuterede sidste år på den danske jazzscene. Hendes fine kompositioner bærer tydeligt præg af den klassiske jazztradition, som får et unikt udtryk i blandingen med et moderne melodisk sprog. Kombinationen af dette skaber et nyt og farverigt lydbillede, som er helt særligt for musikeren. Ebba spiller denne eftermiddag sammen med Peter Vuust og Mikkel Vuust, hvor de skaber et melodisk univers med plads til improvisation.  

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede side-men. I april 2022 udkom Peters syvende album Further To Fly, som er udgivet sammen med familiebandet 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer lige nu på Manhattan School of Music i New York og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP