Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Efterklang

Uanset om der er tale om deres tidlige elektroniske post-rock (‘Tripper’ 2004) eller deres senere field recording ekspedition i en spøgelsesby på Svalbard (‘Piramida’ 2012) så udviser de danske eventyrlystne pop-eksperimentalister Efterklang inspirerende entusiasme med hvert eneste nyt foretagende, de kaster sig ud i.

I 2019 udgav de deres 5. album ‘Altid Sammen’, som tog dem på en lang Europæisk turne med udsolgte koncerter i f.eks Hamburgs Elbphilharmonie, Koncerthuset i København og Londons Barbican Concert Hall, inden pandemien lukkede alt ned i marts 2020.

Efterklang har for nyligt informeret deres fans, at de vil udgive et nyt album senere i år, og mens vi venter på mere information, har de netop offentliggjort en lang Europæisk turne fra oktober 2021 til marts 2022.

Bandet, der består af de tre barndomsvenner Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, dyrker en forevigt nysgerrig tilgang til deres musiske udtryk og band-identitet. Sideløbende med deres mange albums og projekter har Efterklang udviklet sig til et særligt stærkt og medrivende liveband. Deres koncerter er smukke og gribende, men også rå, energiske og bygget op omkring et stærkt fællesskab mellem publikum og band.

Det er ikke nok for Efterklang at spille foret publikum – de ønsker at spille med og inddragepublikum med ambitionen om at skabe en ægte samhørighedsfølelse og ophæve afstanden mellem artist og modtager. Dette gør sig især gældende ved deres koncerter, men kommer også til udtryk via deres populære sokkeklub (Efterklang’s Sock Society) og eksempelvis ved deres to dokumentar/musikfilm ‘An Island’ (Vincent Moon, 2011) og ‘The Ghost of Piramida’ (Andreas Koefoed, 2012), som fik premiere ved mere end 2000 fremvisninger afholdt af fans verden over. 

Vi savner alle livekoncerter, og der findes få bedre repræsentanter for formatet end Efterklang og deres fantastiske live-band, som er ivrige efter at spille koncerter igen med både gamle og nye sange

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus