Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. januar 2020
Kl. 19.30

Hva Så Europa

POLITISK FAMILIEKOMEDIE

VERDENSDELE, FABELDYR OG FAMILIEMEDLEMMER

Nogle gange formår et godt familiedrama at minde os om verden omkring os. I Vivian Nielsens mytiske, absurde og komiske tekst er de medvirkende både verdensdele, fabeldyr og familiemedlemmer på én gang.

Europa er en svag, aldrende dame på omkring 2.500 år, som er taget i sommerhus for at fejre sin fødselsdag med barnebarnet Mino og sin østeuropæiske adoptivsøn Tamas. Men er de yngre kræfter klar til at tage over? Europa er blevet svag og dement, hun glemmer konstant, fornægter sin nuværende tilstand og mister let dømmekraften. Barnebarnet Mino er den naturlige arving, og Europa prøver at få hende afsat til en elektriker, men pludselig står kineseren Mi Fang i døren, og en forelskelse mellem de to skaber ’kinesiske tilstande’.

 

EU’S TILSTAND

Mungo Park Kolding har iscenesat en politisk familiekomedie om en krumrygget ældre dame og et Europa i laser. Lav vækst. Lande, der bryder med fundamentale retsprincipper. En befolkning, der vender sig mod ekstremer for at blive hørt og få svar. Manglende evne til at håndtere den fælles udfordring med flygtninge. Og selvfølgelig Brexit. Europa indtager scenen til januar.