Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. november 2023
Kl. 20.00 - 21.30

KOSMONAUTERNE

Hjemmeside
Hjemmeside

ET SVEDIGT COMEDYSHOW

KOSMoNAUTERNE er kodylgod comedy, der spiller for fulde sale over hele landet. De er flere gange kåret som de bedste i kongeriget til netop det de gør!

De spacey komikeres raketskib har dog muligvis parret sig med en tidsmaskine, inden sidste rumtrip? Pludselig har de fået et skvæt 1990-dance-popband over sig! Kom og oplev det, når ufoen lander …

Om det, der kommer til at foregå på scenen, har referencer til de glade 90’ere, hvor skuespillerne uge efter uge betrådte det fedtede dansegulv på Buddy Holly, mens de svedte pletvis til Haddaway, vides ikke. Det er nemlig dig, der fodrer dem med input fra stolerækkerne!

Så du kan jo sagtens foreslå en scene hvor ”dit kassettebånd med Aqua er gået i båndsalat”, eller scenen hvor ”billederne fra din aften på Crazy Daisy skal fremkaldes”. Eller det kan være noget tidløst som ”første besøg hos svigermor”. Kun fantasien sætter grænser, men en ting er sikkert – du får en hylende morsom aften.

KOSMoNAUTERNE indtager atter Teater Katapult igen, og selv om man har oplevet dem tidligere, kan man roligt tage med på rejsen igen: Showet er altid friskt og nyt på grund af impro-elementet, hvor løjerne på scenen baseres på input fra publikum.

 

Finder sted: Teater Katapult