Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. november 2023
Kl. 20.00 - 22.00

MAXIMILLIAN

Hjemmeside
Hjemmeside
MAXIMILLIAN TRÆKKER STIKKET
Den unge popkomet tager egne sange under kærlig behandling på “Unplugged” – en smuk og personlig EP-udgivelse der viser nye sider af sangeren, som tager dem med på akustisk turné til efteråret.Maximillian har gennem sin relativt korte men ganske særlige egen rejse ind i musikkens verden formået at overraske og tryllebinde lyttere og publikum igen og igen. Om det er på Bøgescenerne i Skanderborg eller på et udsolgt Store VEGA i København eller når han har indtaget scenen på store festivaler og venues i Sydøstasien. Om det er i fjernsynet på P3 Guld eller senest, da han fortolkede kollegaerne i Toppen Af Poppen på TV2, så har den unge danske sanger med sin stemme en ganske særlig gave, der gør, at man stopper op og lytter.

 

Og det bliver der særligt god mulighed for at gøre med Maximillians nye udspil. På EP’en “Unplugged”, der udkom den 9. juni, trækker sangeren nemlig stikket fuldstændig på sine egne sange og fortolker sig selv som aldrig før:

”Jeg har skrevet mange virkelig personlige sange gennem de seneste år og delt ærligt ud af min egen historie. Nogle gange glemmer jeg helt vægten og vigtigheden bag mine ord – og når jeg selv lytter til ny musik, fortaber jeg mig også tit i en produktion eller stemning. Med de her indspilninger af mine egne sange, ville jeg skære helt ind til benet og kernen af selve sangen; særligt ordene, men også for at melodierne kunne få lov at stå helt rent og blive genopdaget og udforsket igen. Det har været en super fed proces og en meget inspirerende måde at vende tilbage til de oprindelige følelser bag,” fortæller Maximillian.

 

Finder sted: Vindanmark