Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 13.30 - 15.00

Monique Thomas Trio & 3 x Piano – Dobbeltkoncert

Monique Thomas Trio – kl. 15.30-16.30 
Monique Thomas er født i Philadelphia, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og ”black American music”.
Hun begyndte at synge og spille klaver i en ung alder og har studeret jazz på William Paterson University of New Jersey. Under studierne begyndte hun at optræde på klubberne i og omkring New York.
I 1998 flyttede Monique Thomas til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques i Bordeaux sideløbende med sin solokarriere. Hun er inspireret af sangerinder som Sassy, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Carmen McRae og Shirley Horn.
Ved koncerten medvirker pianisten Pojken Flensborg og bassisten Torben Bjørnskov.
3 x Piano – kl. 17.00-18.00
Traditionen tro er der ingen jazzfestival i Aarhus uden et par koncerter med den legendariske trio 3 x Piano med Hans Esbjerg, Pojken Flensborg og Mads Bærentzen ved tangenterne. Og dette år er ingen undtagelse.
De tre herrer har efterhånden spillet disse koncerter i mere end 15 år, hvert år med forskellige temaer. I år bliver de to koncerter en hyldest til pianisten Chick Corea, der døde i februar. Han har i den grad sat sit aftryk på jazzverdenen gennem en lang karriere, både som pianist og komponist. Trioen vil fremføre en række af hans legendariske kompositioner, Hvoraf mange er blevet sande jazzklassikere.
Om jazzkoncerterne i Skt. Lukas Kirke
Endnu en gang har Piano Værkstedet og Skt. Lukas Kirke fornøjelsen af at kunne byde indenfor i kirken med tre dages jazzkoncerter i forbindelse med Aarhus Jazz Festival. Sidste år blev de koncerter, der normalt plejer at blive afholdt i klaverbutikken, flyttet til Skt. Lukas Kirke grundet Covid-restriktionerne, og det var så stor en succes, at vi har valgt at gentage kunststykket igen i år. 
Tre eftermiddage vil der blive budt på dobbeltkoncerter med både etablerede navne og et par upcoming-talenter på den danske musikscene.

 

Finder sted: Skt. Lukas Kirke