Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

29. april 2024
Kl. 19.00 - 21.00

OM LIVET MED TEENAGERE I HUSET

GLÆD DIG TIL ET ÆRLIGT OG SJOVT FOREDRAG OM LIVET MED TEENAGERE I HUSET.

Pakket ind i masser af underholdende og genkendelige eksempler får du Arne Nielssons og Stinas Grøns allerbedste råd til at forstå din teenager.

TRIUMFER I HVERDAGEN  – LYT TIL DIN TEENAGER

Alle forældre møder udfordringer, når der er teenagere i huset. Og det kan til tider være meget svært at finde øjeblikke, som kan betragtes som triumfer. Men de findes og kan fremelskes i langt større grad end du tror.

Nu kan du endelig få alle de gode råd og en meget bedre forståelse for din teenager, når Arne Nielsson og Stina Grøn drager rundt i landet med deres nye foredrag baseret på deres fælles bog “Lyt til din teenager”. Du kan se frem til en aften, hvor du får værktøjer til bedre samspil, mere nærvær og højere trivsel i dagligdagen med din teenager. Og så er det også godt for parforholdet, da teenage trouble meget hurtigt kan blive til par-trouble 

HVILKEN FORÆLDRETYPE ER DU?

I foredraget får du helt konkrete råd til, hvordan du støtter op omkring dit barn med bedre samtaler og samvær. Du bliver også præsenteret for fire forskellige forældretyper og de dynamikker, fordele og faldgruber, der gør sig gældende for dem hver især. Ikke mindst vil du møde en hel række både sjove, underholdende og alvorlige eksempler på, hvornår og hvorfor vi går helt galt af vores teeangere.

 

Finder sted: Tivoli Friheden