Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 14.00 - 16.00

Outer Poles

Sammenspil, interaktion og musikglæde i højsædet
I denne unikke konstellation har guitaristen Jens Christian Kwella samlet to talentfulde unge musikere fra hver deres yderpol i Europa.
Bassisten Marco Zammuto er fra Sicilien, og trommeslageren Matias Fischer er fra Aalborg, men selvom de er fra hver deres ende af Europa, deler de en fælles forståelse for musikken og en virtuos beherskelse af deres instrumenter.
Outer Poles’ repertoire består af Jens Christian Kwellas kompositoner, der bevæger sig fra de enkle og groovy numre til komplekse rytmiske og harmoniske kompositioner. Den røde tråd er sammenspillet, interaktionen og musikglæden, og trioen er garant for en medrivende oplevelse.
Kwella har udsendt syv album i eget navn, og anmelderne har blandt andet skrevet:Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen.
Jens Christian Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikonservatorium, og arbejder derudover jævnligt i blandt andet hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.

 

Finder sted: Vindanmark