Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. september 2021
Kl. 18.00 - 19.45

Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester

PÅ MUSIKALSK REJSE MED DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTERSØREN HUSS ANNONCERER DANMARKSTURNÉ. 

I et statisk rum flyver tiden, minderne og tonerne dynamisk, når Søren Huss i det spirende forår 2021 tager på turné med Danmarks Underholdningsorkester.

Snart vækkes et bagkatalog af en dansk sproget sangskrivertradition og eftertænksomhed til live, når Søren Husstil foråret tager på en geografisk og musikalsk rejse til 11 danske byer, akkompagneret af DanmarksUnderholdningsorkester. Smukke oplevelser byder sig, når de to parter bygger et univers op og samtidigbrydermure ned medfingerspitzgefühlog urokkeligt nærvær.

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med en karismatisk vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Tur/retur tilbage til start 00’erne, hvor Saybia væltede det danske musiklandskab. Frem til 10’erne, hvor Søren Huss spandt et fantastisk lydbillede med albumudgivelserne’ Troen og Ingen (2010)’, ’Oppefra og Ned (2012)’,Midt livs visen (2017) og’ Sort Og Hvid Til Evig Tid’(2019). Reroute til 2017, hvor Søren Huss ramte din stue med Toppen af Poppen og hans personlige fortolkninger af deltagernes største hits. Atter frem til januar 2020, hvor han spillede fire udsolgte koncerter i konservatoriets koncertsal, Danmarks Radios gamle Radio hus, dette akkompagneret af Copenhagen Phil og omgivet af musikalske og historiske rammer. Et samarbejde som fortsætter i forbindelse med udgivelsen af Søren Huss kommende livealbum, som snart rammer æteren. Fast forward til foråret 2021,hvor du har en magisk forårsturné i vente med Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester. 

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester en musikalsk gave af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker. Netop dette, altså brobygning mellem mennesker og musikken, bliveret omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammenbygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned, klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021.  

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus