Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juli 2021
Hele dagen

Spil de svedigste arkadespil

Tag familien med på den vildeste tidsrejse i Storcenter Nord

Er du klar PLAYER ONE, for det bliver totalt knæhøj karse, når Storcenter Nord starter tidsmaskinen og henter de svedigste spillemaskiner fra 80’erne med hjem til nutiden. Alle kan være med – uanset om du er 5 eller 90 år. Så besøg Storcenter Nords foyér, og lad dig suge ind i universer, hvor gorillaer, ildkugler og kødædende planter er dine største fjender, og hvor din vigtigste mission er at score både point og prinsessen.

Alle aktiviteter er GRATIS, men husk: Spil et spil, og gå om bag i køen.

Spil fra da mor var dreng

Oplev nogle af historiens mest succesfulde flippermaskiner og arkadespil, og hjælp fx den verdensberømte Mario-figur gennem banerne i Nintendos Super Mario Bros., eller vis dine sejeste tricks indenfor kampsport i det klassiske Tekken 3. Du kan også spille Donkey Kong, Golden Axe, 1942, Pac-Man, Galaga, Cabal eller måske Star Wars og Guardians of The Galaxy på flippermaskinerne.

Giv den gas ved de über-fede sportsaktiviteter

På med de farverige træningsdragter og de selvlysende svedbånd! Under rullebåndet i foyeren kan du lege i sportssektionen – dyst med vennerne i bordfodbold og husk at hylde vinderne på podiet, hvor der er plads til både en 1., 2. og 3. plads – og en masse jubel, selvfølgelig!

Masser af sjov for de mindste gamere

De yngste kan også være med og kan lege i det store Bubble Bobble bobleland med rutsjebane og prøve sjove vippemaskiner rundt i centret + selvfølgelig spille det ikoniske Bubble Bobble arkadespil – hvem kommer længst?

 

Finder sted: Storcenter Nord