Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. februar 2020
Kl. 09.00 - 12.00

Valentine’s Brunch på Molskroen

Forkæl den du holder allermest af med en eventyrlig Valentine’s Brunch på Molskroen. Vælg imellem  lørdag d. 15. februar og søndag d. 16. februar. Molskroens chefkok har tilberedt til en skøn brunchmenu med både kolde og lune specialiteter, med et twist af Valentine’s og alt hvad der skal til af ekstra forkælelse.

 

Søndag d. 16. februar er der desuden stemningsfuld live-jazz i restauranten, leveret af Jens Kwella duo på guitar og flygel.

 

Du kan vælge Valentine’s brunch med tilkøb af Champagne.

 

Lørdag – søndag  den 15. og 16. februar. Fra 9.00-12.00

 

BRUNCH MENU

 

Kanelsnegle og croissanter

Hjemmebagt rugbrød og rundstykker

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader og Nutella med nøddeknas

Udvalgt charcûterie

Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter

Den store ostevogn med danske oste

Frugtsalat med vaniljecreme

Frugtfade med danske og eksotiske frugter

Økologisk yoghurt fra Øllingegaard

Røget færøsk laks med dildcreme

Blødkogte økologiske æg

Rørt rejesalat af friskpillede rejer og urter

Spidskålssalat med appelsin, hasselnødder og blåbær

Små glas med rå grød på chia og hampefrø

Lun leverpostej med svampe og bacon

Sønderjyske brunchpølser med mild chili

Små pandekager med akaciehonning

 

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier 

(serveres ved bordet):

Vælg imellem:

– Fransk røræg med purløg

– Spejlæg med bacon

-Omelet med bacon

Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost, 

kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og lokal the fra “Hos Walther” i Ebeltoft

 

Brunch Menuen koster 395 kroner. 

Champagnebrunch: 495 kroner. 

 

Book bord på 86 36 22 00, molskroen@molskroen.dk  eller online her.

 

Finder sted: Molskroen