Valentine’s Brunch på Molskroen
Forkæl den du holder allermest af med en eventyrlig Valentine’s Brunch på Molskroen. Vælg imellem lørdag d. 15. februar og søndag d. 16. februar. Molskroens chefkok har tilberedt til en skøn brunchmenu med både kolde og lune specialiteter, med et twist af Valentine’s og alt hvad der skal til af ekstra forkælelse.
Søndag d. 16. februar er der desuden stemningsfuld live-jazz i restauranten, leveret af Jens Kwella duo på guitar og flygel.
Du kan vælge Valentine’s brunch med tilkøb af Champagne.
Lørdag – søndag den 15. og 16. februar. Fra 9.00-12.00
BRUNCH MENU
Kanelsnegle og croissanter
Hjemmebagt rugbrød og rundstykker
Friskkærnet smør fra Arla Unika
Hjemmelavede marmelader og Nutella med nøddeknas
Udvalgt charcûterie
Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter
Den store ostevogn med danske oste
Frugtsalat med vaniljecreme
Frugtfade med danske og eksotiske frugter
Økologisk yoghurt fra Øllingegaard
Røget færøsk laks med dildcreme
Blødkogte økologiske æg
Rørt rejesalat af friskpillede rejer og urter
Spidskålssalat med appelsin, hasselnødder og blåbær
Små glas med rå grød på chia og hampefrø
Lun leverpostej med svampe og bacon
Sønderjyske brunchpølser med mild chili
Små pandekager med akaciehonning
Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier
(serveres ved bordet):
Vælg imellem:
– Fransk røræg med purløg
– Spejlæg med bacon
-Omelet med bacon
Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost,
kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og lokal the fra “Hos Walther” i Ebeltoft
Brunch Menuen koster 395 kroner.
Champagnebrunch: 495 kroner.
Book bord på 86 36 22 00, molskroen@molskroen.dk eller online her.