Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. april 2024
Kl. 20.00 - 23.00

CULT LEADER (US)

Er du til hardcore punk fra Salt Lake City, Utah? Eller bare generelt til musikoplevelser i sjette gear? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Den 10. april åbner vi dørene for amerikanske Cult Leader, der konstant formår at udvikle sig, overraske og imponere med højspændte liveoptrædener og ikke mindst nye bud på, hvordan hardcore-genren tager sig allerbedst ud.

På deres 2024-europatur rammer de Radar og medbringer blandt andet ep’en Gather and Mourn fra 2022, hvor de sætter barren uforligneligt højt for moderne hardcore, og som på fineste vis har fulgt op på succesalbummet A Patient Man fra 2018. Cult Leaders debutalbum der for alvor cementerede gruppen som nysgerrige, nyskabende og interessante inden for genren.

A Patient Man fik flotte placeringer på verdens hitlister, blandt andet en 19. plads på musikmediet Consequence’s top 25 for metal og hardcore albums, nummer 11 på Revolvers liste for bedste albums og millioner af streams, der især tilfaldt tracks som “to:Achlys” and “I am Healed”.

Glæd dig til sønderrivende growl, kaotisk guitar, buldrende trommer og Cult Leaders mesterlig evne til at levere vaskeægte højspændt kvalitetsunderholdning.

 

Finder sted: Godsbanen