Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 20.00 - 22.00

Sam And The Soulmates

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt
En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.
Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en håndfuld franske overraskelser, tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.
Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates publikum fra første øjeblik. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet, og scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklassemusikere formår at skabe en magisk stemning.
I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af sproglig virtuositet og musikalitet, bliver genrer, sprog og stile forenet. Den uhøjtidelige og gode stemning i bandet når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om bandet. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilfuld og med hjertet på rette sted.
Magi, karisma, humor og fantastisk musik!Monika Wallgren, publikum.
… en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.Jørgen Nielsen, anmelder og fotograf.

 

Finder sted: Hantwerk