Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Miraklet på Restaurant Gastromé

Af anders@sommersangdigital.dk
Restaurant Gastromé i Århus fik besøg af Michelins anmelder seks dage efter åbningsdagen i september 2014. I dag modtog de en Michelinstjerne. ”For os er dette et mirakel. Vi er utrolig glade for den påskønnelse af vores arbejde.

 

Vi er hverken mere eller mindre passionerede i vores arbejde med at skabe nogle fantastiske oplevelser for vores gæster på grund af Michelins bedømmelse. Vi laver mad for vores gæsters skyld, ikke for at imponere anmelderne. Dog skal vi ikke underkende den kommercielle effekt, det vil få for vores restauranter, at vi er nu kommet på en platform, som rent markedsføringsmæssigt er ubetalelig,” siger William Jørgensen, ejer af Gastromé.

 

William Jørgensen og Søren Jacobsen er barndomsvenner, og de to har drevet Restaurant ‘Det Gamle Mejeri’ ved Mårslet syd for Aarhus i 10 år, mens Michelin-vinderen Gastromé slog dørene op for kun syv måneder siden. ”Allerede som drenge drømte William og jeg om at drive vores egen restaurant. Drømmen gik i opfyldelse, i dag har vi to, og nu er en ny drøm blevet til virkelighed. Lige nu fester vi, inden vi gør klar til at servicere en fuldt booket restaurant i aften,” siger Søren Jakobsen.

 

Fakta om Gastromé:

Gourmetpræget landkøkken

Ejere: Søren Jakobsen og William Jørgensen

Åbnede i efteråret 2014

Adresse: Rosensgade 28. 8000 Århus C.

www.gastrome.dk

 

Baggrund:

Søren Jakobsen og William Jørgensen er barndomsvenner fra Århus.

De ejer også gourmetrestauranten Det Gamle Mejeri ved Vilhelmsborg i Mårslet.

Begge har arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bl.a. Svinkløv badehotel, Ketchup og Molskroen.

Siden 2005 har de haft stor succes med restaurant Det Gamle Mejeri, der i år fik tildelt en stjerne i den anerkendte madguide ’Den Danske Spiseguide’.

 

Del artikel

Andre læser også