Vi er hverken mere eller mindre passionerede i vores arbejde med at skabe nogle fantastiske oplevelser for vores gæster på grund af Michelins bedømmelse. Vi laver mad for vores gæsters skyld, ikke for at imponere anmelderne. Dog skal vi ikke underkende den kommercielle effekt, det vil få for vores restauranter, at vi er nu kommet på en platform, som rent markedsføringsmæssigt er ubetalelig,” siger William Jørgensen, ejer af Gastromé.
William Jørgensen og Søren Jacobsen er barndomsvenner, og de to har drevet Restaurant ‘Det Gamle Mejeri’ ved Mårslet syd for Aarhus i 10 år, mens Michelin-vinderen Gastromé slog dørene op for kun syv måneder siden. ”Allerede som drenge drømte William og jeg om at drive vores egen restaurant. Drømmen gik i opfyldelse, i dag har vi to, og nu er en ny drøm blevet til virkelighed. Lige nu fester vi, inden vi gør klar til at servicere en fuldt booket restaurant i aften,” siger Søren Jakobsen.
Fakta om Gastromé:
Gourmetpræget landkøkken
Ejere: Søren Jakobsen og William Jørgensen
Åbnede i efteråret 2014
Adresse: Rosensgade 28. 8000 Århus C.
Baggrund:
Søren Jakobsen og William Jørgensen er barndomsvenner fra Århus.
De ejer også gourmetrestauranten Det Gamle Mejeri ved Vilhelmsborg i Mårslet.
Begge har arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter bl.a. Svinkløv badehotel, Ketchup og Molskroen.
Siden 2005 har de haft stor succes med restaurant Det Gamle Mejeri, der i år fik tildelt en stjerne i den anerkendte madguide ’Den Danske Spiseguide’.