Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tankevækkende: Magasin afslører de mest populære gaver til valentinsdag

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og Magasin står klar til at afsløre de mest populære gaver blandt kunderne sidste år, fortæller de i en pressemeddelelse.

 

Den 14. februar står i kærlighedens tegn, når valentinsdag bliver fejret verden over, og det gør sig også gældende blandt danskerne. I Magasin kan det tydeligt mærkes, at der er kærlighed i luften på netop denne dag, hvor salget afslører, at mange er på udkig efter en betydningsfuld gave:


De seneste år har vi virkelig oplevet en ændring i købsadfærden omkring valentinsdag. Den amerikanske mærkedag er blevet meget populær herhjemme i disse år, og vi kan se, at omsætningen er rigtig høj på nogle helt bestemte varer, 
Rose Fadhel, der er eventkoordinator i Magasin Aarhus.

 

Magasin undersøgte efter sidste års valentinsdag, hvilke gaver der hittede ekstraordinært og dermed omsatte for mest – og nu afslører forretningen den hemmelige bestsellerliste.

 

1. Hjerteæske fra Magasin Chokolade

De hjerteformede chokoladeæsker kan måske virke kliché. Ikke desto mindre er danskerne vilde med at give søde sager til hinanden, og æskerne er en klassiker på valentinsdag. Sidste år omsatte hjerteæsken fra Magasin Chokolade for mest på tværs af Magasins stormagasiner.

 

2. Amour Giftbag fra Summerbird

På kærlighedens dag sidste år markerede flere af de mest populære mærker dagen med særlige chokolade giftbags. Et af mærkerne er Summerbird, der med sin ”Amour Giftbag” blev den anden mest populære gave sidste år, og den succes gentager sig med sandsynlighed igen i år.

 

3. Ansigtscreme fra Kiehl’s

Sidste års tredje mest populære gave var ansigtscremen fra Kiehl’s, som er en kærkommen gave til at forkæle den tørre vinterhud. Et godt tip fra Magasin er at kigge, hvad der står hjemme på badeværelseshylden, for det altid er en god idé at give en gave, som allerede er en favorit.

 


Et personligt strejf til gaven

Hvis man er på udkig efter at tilføje et ekstra drys betænksomhed og personliggøre sin gave, kan man også vælge at få indgraveret sin gave ganske gratis hos Magasin.

 

Vi ved, at det kan være en lang og sej kamp at finde en personlig gave, og derfor har vi valgt at give vores kunder mulighed for at få indgraveret beauty produkter købt på dagen. Herudover står personalet i stormagasinerne naturligvis klar til hjælpe de fortvivlede med at finde den helt rette gave, fortæller Rose Fadhel.

 

Det er muligt at få lavet en unik gravering i parfumer og andre beauty produkter torsdag den 13. februar og fredag den 14. februar kl. 10.00 – 20.00 i Magasin Lyngby, Aarhus og Kgs. Nytorv. Måske det skal være kærestens navn, et betydningsfuldt citat eller noget helt tredje, der skal indgraveres.

Tankevækkende: Magasin afslører de mest populære gaver til valentinsdag

Tankevækkende: Magasin afslører de mest populære gaver til valentinsdag