ANNONCE
1,2 million til støttemodtagere: Ladywalk vil styrke hjertet og bekæmpe ensomheden
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1,2 million til støttemodtagere: Ladywalk vil styrke hjertet og bekæmpe ensomheden

Mandag den 27. maj 2019, går vi igen for en god sag, denne gang for Psykiatrifonden og Hjerteforeningen.

 

Mange tusinde kvinder har de sidste 18 år været samlet, den sidste hverdags mandag i maj, for at gå Ladywalk. Den store opbakning og glæden ved at komme ud at gå, betyder at Ladywalk i dag kan kalde sig Danmarks største motionsevent for kvinder.

 

I Aarhus gennemførte 4.638 kvinder gåturen på de enten 7 eller 12 kilometer i 2018 og foreningen bag Ladywalk håber, at endnu flere kvinder har lyst til at deltage i 2019.

 1,2 million til støttemodtagere: Ladywalk vil styrke hjertet og bekæmpe ensomheden

Støttemodtagerne i 2019 er nu udvalgt og bliver Psykiatrifonden og Hjerteforeningen. Ladywalk har valgt at støtte Psykiatrifonden og deres kampagne, sig det højt, der sætter fokus på angst blandt unge kvinder. Her ses det nemlig, at hver 5. kvinde i alderen 18-25 år oplever symptomer på angst og som for en del af dem betyder, at de ikke kan leve et socialt og aktivt ungdomsliv.

 

Ladywalk vil endvidere støtte Hjerteforeningen og kampen mod hjerte-kar-sygdomme blandt kvinder. Det ses, at motion er et af de vigtigste redskaber, til at reducere denne sygdom og hvert skridt tæller. Ladywalks tidligere samarbejde med Hjerteforeningen, har gjort en mærkbar forskel og inspireret mange kvinder til at få motion eller en gåtur ind i hverdagen.

 

”Vi håber, at rigtig mange kvinder har lyst til at deltage til Ladywalk, mandag den 27. maj 2019, så vi kan overrække støttemodtagerne nogle flotte donationer” udtaler formand for Ladywalk, Ivan Mejlgaard.

 

Ladywalk har netop overrakt 1,2millioner kr. til deres støttemodtagere i 2018, hvilket bringer deres samlede donation op til 6,9 millioner kr. på bare 13 år.

 

Del artikel