ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Underholdning på en lockdown søndag: 6 gode serier der vender tilbage i 2021

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

Streaming blev i foråret manges tilflugt i en mærkværdig tid, hvor vi hverken kunne mødes med venner, gå ud og spise eller tage i biografen.

Vi må desværre erkende, at 2021 også er kommet en smule slingrende fra start.

Men der er som bekendt ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

For alt den tid, vi normalt ville bruge på sociale arrangementer, kan nu bruges på at se eller gense alle de gode serier, som findes på diverse streamingtjenester.

Vi har håndplukket 6 serier, som vi glæder os til ruller over skærmen med helt nye sæsoner i 2021.

På den måde bliver der lidt at se frem til – trods alt!

Stranger Things, sæson 4 (Netflix)

Kan vi blive enige om, at det var noget af en cliffhanger, skaberne af ‘Stranger Things’ efterlod os med i sidste afsnit af sæson tre? 

Hvis du, ligesom os, venter i spænding på at se, hvad det ender med, så er der gode nyheder!

For  nu tyder det altså på, at vi snart får et gensyn med The Upside Down World samt Eleven, Mike, Dustin og de andre venner fra serien. Optagelserne til den nye sæson af den populære serie blev (ligesom nærmest alt andet) forstyrret af corona-pandemien, men i september blev optagelserne genoptaget – heldigvis.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med det betagende univers i ‘Stranger Things’, så har du svaret på, hvad din søndag aften skal gå med.

2. Sex Education, sæson 3 (Netflix)

Den britiske ungdomsserie Sex Education vandt i 2019 vores hjerter med relaterbare dilemmaer, hormonfyldte teenagere og massere af humor og kærlighed.

Serien omhandler den socialt akavede teenager Otis Milburn og hans mor, som er sexterapeut, og som er vild med alle aspekter af seksualitet.

Efter utilsigtet at have hjulpet skolens mobber med sin seksuelle præstationsangst, opretter Otis en sexrådgivningsselskab, eller som omtalt i serien; en “sexklinik”.

Sammen med Maeve – en selvsikker, men sårbar klassekammerat – hjælper de to deres medstuderende til, hvordan de skal håndtere deres egne seksuelle problemer.

Vi er spændte på at se, hvordan tredje sæson folder sig ud – og ikke mindst, hvordan det ender mellem søde Otis og Maeve!

3. The Handmaid’s Tale, sæson 4 (HBO)
Serien The Handmaid’s Tale har med fortællingen om livet i det dystopiske, totalitære samfund Gilead skabt et univers, som både forfærder og forundrer os som seere.

Serien er blandt mange produktioner, der er blevet udskudt på grund af pandemien i 2020, og derfor er der gået lidt længere tid end normalt mellem sæson tre og den kommende sæson fire.

Men det har kun gjort os endnu mere spændte på at finde ud af, hvad der næste gang kommer til at ske for Offred og alle de andre i det dystopiske land Gilead.

Den som Dræber, sæson 2 (Viaplay)
Hvis du er til mørk, nordisk psykologisk krimi kan du se frem til endnu en sæson af Viaplay serien ’Den som dræber’!

I sæson to følger vi den kompromisløse profiler Louise, (Natalie Madueño) i jagten på en seriemorder.

Serien tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på unge mænd på Fyn. På trods af at de blev dræbt med få måneders mellemrum under lignende omstændigheder, lykkedes det ikke politiet at opklare mordene, og fem år senere er politiet stadig på bar bund.

Den som dræber var en af Viaplays mest sete serier i foråret – og vi glæder os til at blive skræmt igen i år!

Underholdning på en lockdown søndag: 6 gode serier der vender tilbage i 2021
Foto: Den som dræber sæson 2/Viaplay Original

5. American Crime Story: Impeachment, sæson 3 (Netflix)

I American Crime Story belyser hver sæson en virkelig sag, men med skuespillere i rollerne – der er altså ikke tale om en dokumentar.

Første sæson omhandlede retssagen mod O.J. Simpson, imens anden sæson gav et indblik i mordet på Gianni Versace.

Og nu kan vi så se frem til tredje sæson, som ikke bliver mindre eksplosiv: Denne gang fiktionaliserer serien nemlig begivenhederne omkring Monica Lewinsky og Bill Clinton-skandalen i 90’erne. Mere præcist den medieombruste retssag, republikanerne førte for at få Clinton sat fra bestallingen som præsident.

Vi skulle hilse at sige, at vi glæder os til mere drama i den tredje sæson af American Crime Story.

Sex And The City, sæson 7 (HBO Max)

Afslutningsvis kommer vi ikke udenom den nye sæson af klassikeren ‘Sex and The City’ – simpelthen fordi, det er sensationelt, at den populære serie, hvis sidste sæson rullede over skærmen i 2004, nu bliver genoptaget 17 år senere!

Serien har fået den nye titel ‘And Just Like That’, og vil bestå af ti episoder med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis tilbage i rollerne som storbyveninderne i New York.

Den nye tv-serie følger de tre kvinder, klummeskribent Carrie Bradshaw og hendes bedste veninder, advokaten Miranda Hobbes og kunsthandleren Charlotte York. I tråd med de tidligere sæsoner handler serien om veninderne, der navigerer i kærlighed og venskaber – men altså nu som midaldrende kvinder.

Vi må desværre undvære den seksuelt frigjorte publicist Samantha Jones, spillet af Kim Cattrall, i den nye sæson af den ikoniske serie.

HBO har ikke offentliggjort premieredatoen, men optagelserne er planlagt til at starte i New York City til foråret. Så vi har vel lov at håbe, at serien når at udkomme i 2021 – om ikke andet, så har du god tid til at få set eller genset de 94 afsnit fra de tidligere sæsoner .

I anden halvdel af året forstørres HBO Nordic til HBO Max med en masse nye film og serier på programmet.

Del artikel