Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skjult perle: Besøg kæmpestort butiksunivers tæt på Aarhus

Af Freja Dumont

Mellem idyllisk eng og råt industriområde, kun 12 minutter udenfor Aarhus, ligger butikken KAiKU i Brabrand.

Et 300 kvadratmeter stort bolig- og livsstilsunivers placeret i et råt og rustikt nedlagt smedeværksted med højt til loftet og gamle sprossede vinduer. Propfyldt med boligindretning, livsstilsprodukter og gaveideer.

KAiKU har også en populær webshop, og i butikken finder du alle de varer, som er på webshoppen. På den måde kan du fornemme tingenes kvalitet i virkeligheden, røre ved dem og sætte dem sammen med andre varer. Helt genialt!

En helhedsoplevelse at træde indenfor

Som gæst i KAiKU bliver du altid budt på en kop cafe latte eller cappuccino, og herefter kan du i ro og mag gå på opdagelse i det smukke skandinaviske boligunivers med mere end 100 forskellige brands og 5000 forskellige lækre varer.

Nordiske elementer som træ, let minimalisme, kernelæder, skind og grafiske billeder skaber en let og afslappet atmosfære og betjeningen er både personlig og grundig.

Har du brug for en lille pause, har KAiKU også en hyggelig gårdhave med loungemøbler til fri afbenyttelse.

Det er med andre ord en helhedsoplevelse at træde ind i butiksuniverset.

“Vi oplever tit, at folk kommer ind og siger ‘Wow, ligger der virkelig en butik som jeres her?’

Mange af vores kunder kommer fra hele landet bare for at besøge butikken, fordi vi skiller os ud med vores store og unikke sortiment.

Samtidig sætter vi en stor ære i at hjælpe og rådgive vores kunder i at finde den helt rigtige vare, og der er altid tid til at svare på spørgsmål og komme med gode råd,” siger butikkens stifter og ejer Dorte Hansen.

Netop den gode service afspejler sig også i kundernes tilfredshed på Trustpilot, hvor KAiKU har en score på intet mindre 5.0.

Nørderi og det at gøre sig umage

Kærligheden for skandinavisk design skinner i den grad igennem, når du besøger butikken.

KAiKU er blandt de butikker i Danmark, der over længst tid og med stor passion har forhandlet kendte mærker som ferm LIVINGKarmameju, House Doctor, Meraki,  og masser af andre skønne – især danske brands.

Derudover finder du også en lang række keramik fra mærker som Bornholms keramikfabrik, Julie Damhus og Kaiku x Studio Grey.

Er du på udkig efter en velsmagende gave til en, du holder af, laver KAiKU også smukke gaveæsker, og de har et stort sortiment af både salt og sødt.

Skal gaven til din veninde, eller dig selv, skinne, kan du også gå på opdagelse i det store udvalg af smykker fra flere danske smykkedesignere.

“Vi udvælger nøje mærkerne i butikken, og vi kan godt lide den tidløse tilgang til design. Derfor går vi også efter samarbejdspartnere, som virkelig nørder og gør sig umage indenfor deres felt.

Det gør, at man kan komme ud og se og mærke nogle varer, som man ikke finder mange andre steder i Danmark,” siger Dorte. 

Startede i København

Dorte Hansen åbnede i 2007 KAiKU i Strædet i København med sin dengang 19-årige halvsøster Stine.

Dorte boede selv i Aarhus, og da muligheden bød sig for at åbne noget tæt på hjembyen, greb Dorte den.

“I 2014 fik vi lyst til at udvide til større lokaler, og i oktober 2014 slog vi dørene op til vores store rustikke butik i smedens gamle værksted i Brabrand. 

Året efter lukkede vi vores lille fine butik i København, da den blev alt for lille til vores kæmpe udvalg af det lækreste i skandinavisk design,” fortæller Dorte.

I dag drives KAiKU af Dorte og et skønt team af kvinder i alle aldre, som alle brænder for service i butikken og på webshoppen.

De cirka 25 ansatte hos KAiKU har mange forskellige uddannelser og job-erfaringer, men mange har det til fælles, at de efter ofte turbulente år på arbejdsmarkedet har fundet roen på Langdalsvej 46.

Kom til spændende kundeaftener

Flere gange om året afholder KAiKU spændende kundearrangementer med særlige tilbud.

Det kan være alt fra at at flette sin egen taburet til up-cyckling af gamle læder- og trævarer samt oplæg fra forskellige brands, der forhandles i butikken.

Hvad: Butiksuniverset KAiKU
Hvor: Langdalsvej 46, bygning 7 · 8220 Brabrand
Åbningstider: Alle hverdage kl. 10-17.30, lørdage kl. 10-15 – og online kan du jo shoppe døgnet rundt.

Butikkens arrangementer bliver løbende annonceret på KAiKUs Facebook.

Hvis du har den mindste interesse for interiør og funktionelt design, må du ikke snyde dig selv for et besøg hos KAiKU på Langdalsvej 46!

Del artikel

Andre læser også