Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shop møbler når det passer dig: BoShop indfører fleksible åbningstider

Af Freja Dumont

Er du træt af at se på den gamle grå sofa eller spisebordet, som er slidt og mærket med ringe?

Så kan det være tid til en gennemgang af indretningen med kærlige – og professionelle – øjne.

Hos BoShop kan du få kompetent rådgivning af møbelkonsulenter, som hjælper dig med alt fra indretning af din stue eller løsninger til hele din bolig.

Som noget nyt er BoShops åbningstider nu fleksible, så du har mulighed for at lave en aftale med en møbelkonsulent uden for butikkens almindelige åbningstider, som er mandag til fredag kl. 10 til 17.30, lørdag kl. 10 til 15 og hver første søndag i måneden kl. 11.00 til 15.00. Tirsdag holder butikken lukket. 

”Det giver rigtig god mening for os at holde lukket på en stille dag som tirsdag og med omfordeling af ressourcerne skaber vi dermed mulighed for at kunne tilbyde vores kunder fleksible åbningstider.

Når man skal handle møbler, bruger man ofte en del tid og det kræver meget rådgivning, hvorfor det kan være svært at få det passet ind i en travl hverdag med f.eks. børn og job.  

Vi vil gerne tilbyde at man som kunde kan booke en aftale tilpasset individuelle ønsker og behov og med vores fleksible åbningstider kan du nu opleve BoShop, når det passer dig bedst.  

På den måde gør vi møbelshopping til en personlig og skræddersyet oplevelse” udtaler Christopher Eis, indehaver af BoShop.

Du kan lave en aftale med en af BoShops møbelkonsulenter og få personlig rådgivning og vejledning på telefon 3089 4546.

Unikt sortiment

BoShop er et inspirerende danskejet møbelhus med passion for det skønne, skæve og ekstraordinære.

Møbeluniverset tilbyder et bredt og anderledes produktsortiment med udvidede personlige tilpasningsmuligheder, hvor mange af stedets møbler kan tilpasses, så de matcher din personlige stil og dit behov.

Her er den gode service i højsæde og BoShops møbelkonsulenter står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige møbel blandt det inspirerende udvalg.

Skræddersy din egen sofa

Møbelhuset gør en dyd ud af at skille sig ud på møbelmarkedet, og derfor kan du bl.a. sætte dit personlige præg på din nye sofa, dine spisebordsstole eller spisebord.

Du kan selv være med til at designe og forme langt de fleste møbler, så de passer til din stil og bolig – hvad end det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv.

Shop møbler når det passer dig: BoShop indfører fleksible åbningstider

”Vi har et væld af møbler, som du selv kan sætte dit præg på. Vi har især specialiseret os inden for sofaer, hvor du selv kan bestemme alt fra siddehøjde og dybde til hårdhedsgrad og farve mm.,” siger salgsansvarlig Mads Pahl.

Det må ikke blive kommercielt

Det store møbelhus i Aarhus ligger i industrikvarteret i Risskov – og bare det at træde ind ad dørene er en oplevelse i sig selv.

Områderne i butikken er nemlig opdelt efter forskellige stilarter, så du får et visuelt indblik i, hvordan du kan sammensætte farver og designs på forskellige måder.

”Det må aldrig gå hen og blive for sikkert, konservativt og kommercielt. Bliver det det, har vi ikke et grundlag for at være her mere,” siger salgsansvarlig Mads Pahl og han fortæller der også jævnligt bliver skiftet ud og rykket rundt på opstillingen i butikken.

Shop møbler når det passer dig: BoShop indfører fleksible åbningstider

Møbler du ikke finder i ethvert hjem

Det var Christopher Eis, indehaver af BoShop, der i sin tid fik idéen til at gå i en helt anden retning end mainstream-bolighusene.

Det var Christopher Eis, indehaver af BoShop, der i sin tid fik idéen til at gå i en helt anden retning end mainstream-bolighusene.

Efter mange år som kørende møbelsælger rundt omkring i landet, blev han mere og mere opmærksom på, at mange af stederne til forveksling lignede hinanden – de samme varer i de samme rammer.

Det var en observation, som gav Christopher blod på tanden til at gå i en helt anden retning – og her opstod idéen til BoShop.

“Det var vigtigt for mig, at BoShop blev et møbelhus, der adskiller sig fra de andre på markedet.

Gennem mit tidligere job vidste jeg, at der findes virkelig mange lækre møbeldesigns rundt omkring i verden.

Det er vores mission i BoShop at give kunderne en totaloplevelse med unikke møbler, de ikke ser alle andre steder og en service udover det sædvanlige,” siger Christopher Eis.

BoShops møbler findes desuden i prisklasser, så der er lidt for enhver.

”Vi har både de eksklusive møbler i den dyrere prisende samt møbler i et prisleje, som de fleste kan være med på – så et godt miks”, fortæller Christopher Eis.Du kan selv opleve det store udvalg i BoShop eller på deres 

Du kan selv opleve det store udvalg i BoShop eller på deres hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også