Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt på Frederiksbjerg: Cebolla Verde: Nye salatcafé i M.P. Bruuns Gade

Cebolla Verde er byens nye salatcafé, der byder på lækre salater, sandwiches og supper af friske råvarer. Der tilbydes vælg-selv-salater efter kundens eget hoved: En bund, nogle ingredienser plus topping og dressing blandes på stedet og det sunde måltid er klar. Enten til at spise i de nyindrettede lokaler eller til at tage med. Det er i de gamle Rodfastlokaler at Cebolla åbner.

 

Cebolla Verde har, som navnet antyder, en spansk åre, og det viser sig på menukortet med en spansk sandwich og en spansk salat. Tortilla – den spanske kartoffel omelet – bliver serveret med mayo og varmet i lækkert brød som en sandwich. Spansk salat har chorizo og mætter med bl.a. æg, bønner og kartofler.

 

Hans Lavrids Knudsen, der står bag Cebolla Verde hari sin ungdom boet i Andalusien og bringer noget spansk smag til Aarhus. I et afslappet miljø er der fokus på salat, sandwich og suppe uden så meget hokus pokus. Mange steder i udlandet vælger man selv de friske råvarer, der blandes på stedet. Alle kan finde deres favorit i Cebolla Verde. På menukortet er også 3-4 faste salater, der først blandes ved bestilling samt suppe af årstidens grønt med brød.

Fakta
Cebolla Verden åbner fredag den 13. oktober på M.P. Bruuns Gade 46, 8000 Aarhus C.