Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ceres Byen: Aarhus’ nye by holder et brag af en åbningsfest

Vær med til at fejre Aarhus’ nye, inspirerende bydel: Ceres Byen

 

I mere end 150 år har Ceres-grunden været et lukket land befolket af uendelige rækker af ølbiler og paller med ølkasser og fustager gemt bag høje trådhegn. Aarhusianerne har kun set Ceres Haven gennem et hegn, men nu er hegnet revet ned. Den gamle have bliver åbnet op, og vi står endelig overfor den officielle færdiggørelse og åbning af Ceres Byen. 

 

Beboerfest for hele byen

Det bliver et brag af en åbningsfest lørdag den 24. august fra kl. 10 – 18 i Ceres Haven. Hele haven bliver omdannet til en éndagsfestival med intime koncerter, overraskende aktiviteter og spændende oplevelser. Du kan bl.a. opleve pop-duoen HUSH og intime lejlighedskoncerter med Hvalfugl og Jon Norman, deltage i en yoga time i det fri, udfordre dine naboer til en dyst kongespil og smage på lækre anretninger, som de lokale madaktører fra Ceres Byen disker op med.

 

Byvækst i Aarhus

Aarhus’ befolkning vokser. Det er især de unge, der bliver flere af i byen. Aarhus er derfor nødt til at vokse med, og det kan ske gennem omdannelsen af gamle industrikvarterer til nye boligområder, som vi ser det i Ceres Byen. Sådan en forandring skaber nye kvarterer i byen og løfter bydele. Med etableringen af Ceres Byen har vi skabt en ny, åben bydel med pladser, parkarealer og mange forskellige arkitektoniske udtryk. 

 

Opdag dit nabolag

Omkring 2000 mennesker kan kalde Ceres Byen deres hjem, og ca. 5500 sætter hver dag deres ben i Ceres Byen for at studere. Men ved du, hvem din nabo er? Åbningsfesten er en beboerfest, som hylder det gode naboskab og er startskuddet på flere fællesskabende aktiviteter i Ceres Byen. Festen skal ikke kun give folk mulighed for at opdage deres naboer, men også deres nabolag. Kom forbi til årets beboerfest og tilbring en festlig dag i fællesskab med hele byen.

Ceres Byen: Aarhus’ nye by holder et brag af en åbningsfest

Der er fri entré til åbningsfesten, og alle er velkomne. Læs mere på den officielle begivenhed her: