Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Besøg byens nye foodtruck: Hjemmelavede crepes med is og Nutella

Af Freja Dumont

Byens nye madtorv, Tørv, på Aarhus Ø byder på en hyggelig og nærmest festival-agtig stemning.

Jorden er dækket af træflis og blomsterkasser, og man kan søge ly i det store telt, hvis vejret ikke lægger op til at sidde ved bord/bænkesættene udenfor.

Lige nu ligger der fem street food-trucks på Tørv, og planen er, at der i løbet af sommeren kommer et bredt udvalg af madboder på pladsen ved Hveensgade 1.

I mandags blev torvet beriget med endnu en madvogn. Og en god én af slagsen, hvis du spøger os!

Det er nemlig Crepeboden, som nu kan invitere gæster forbi til at smage deres lækre hjemmelavede mad- og dessertpandekager.

Vi lagde naturligvis lige vejen forbi for at afprøve konceptet.

Besøg byens nye foodtruck: Hjemmelavede crepes med is og Nutella

6 års erfaring har skabt de perfekte pandekager

Det er barndomsvennerne Camilla Bernth og Haider Kumar, som sammen står bag Crepeboden.

Faktisk startede deres pandekageeventyr allerede tilbage i 2016, hvor de kørte ud til kræmmermarkeder og andre arrangementer for at sælge de lækre pandekager.

Siden da har de kørt ud til studentergilder, konfirmationer, fødselsdage og alle mulige andre former for fester – men nu er det altså blevet tid til at slå sig fast ned for den lille foodtruck.

”Der er et sindssygt fedt miljø hernede på Tørv, og vi var ikke i tvivl, da der opstod en mulighed for at ligge her fast.

Madscenen på Aarhus Ø er ikke vildt stor, så Tørv bliver et fedt samlingssted, hvor folk kan mødes i solen over masser af god, forskellig mad,” fortæller Camilla Bernth.

Besøg byens nye foodtruck: Hjemmelavede crepes med is og Nutella

Camilla og Haider har i fællesskab udviklet opskriften til pandekagedejen, og vi kan i den grad skrive under på, at den sidder lige i skabet.

Den saltede pandekage fyldes med enten oksekød, kylling eller skinke, samt ost, tomat, majs, grøn peberfrugt, salat, dressing og chili og hvidløg efter behag.

Vi prøvede en pandekage med oksekød og en med kylling – og især pandekagen med kylling faldt i virkelig god smag.

Der er meget gods i sådan en fyldt pandekage, og man bliver virkelig mæt, skulle vi hilse at sige.

Besøg byens nye foodtruck: Hjemmelavede crepes med is og Nutella

Men! Vi kunne naturligvis ikke tage hjem, før vi også havde smagt dessertpandekagerne, som fås med alt fra Nutella til is og Oreo m.m.

Vi gik med to forskellige slags: En simpel med sukker og citron og en overdådig med Nutella, banan og Oreo.

Den første var lækker frisk med kombinationen af det sure og det søde. Og måske et godt valg, hvis man lige har spist en madpandekage forinden.

Den anden var derimod lidt mere en dessertbombe, som fylder godt i maven. Men så igen – man går aldrig galt i byen med Nutella på pandekage, gør man vel?

Det bliver i hvertfald ikke sidste gang, at vi besøger Crepeboden, som byder på noget, de fleste af os elsker – pandekager – men som man ikke finder på hvert et gadehjørne.

Anbefalingen er hermed givet videre!

Besøg byens nye foodtruck: Hjemmelavede crepes med is og Nutella